Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum arată Mircea Solcanu în prezent. Fostul prezentator TV și-a lăsat plete (GALERIE FOTO)

Cum arată Mircea Solcanu în prezent. Fostul prezentator TV și-a lăsat plete (GALERIE FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 17 Iun 2020, 14:58
FOTO: Playtech.ro Galerie foto (3) Vedete

Mircea Solcanu făcea senzație, în anii 2000 când prezenta celebra emisiune „Poveștiri de Noapte”, alături de Cabral. Cei doi au adus ani la rând viețile și poveștile vedetelor pe micile ecrane. Sute de celebrități autohtone le-au trecut pragul și au venit în platou, fie să arate lumii cât sunt de fericite, fie pentru a împărtășii public ofurile pe care le aveau. 

La mai mulți ani de la încheierea emisiunii, prezentatorul de la Acasa TV, Cabral s-a însurat cu Andreea și este mândru tată de fetiță. Puțini sunt însă cei care mai știu câte ceva despre colegul lui din platou, Mircea Solcanu. Bărbatul a fost exclus din emisiune în 2012, iar atunci ar fi trăiat o adevărată dramă, relatează Playtech.ro. 

Mircea s-a retras, în 2013 din lumea showbizului românesc, după ce aproape că a văzut moartea cu ochii. Acum însă, fostul prezentator de la Acasa TV este total schimbat. 

 

Cum arată acum Mircea Solcanu, fostul prezentator de la Acasa TV

 

La 8 ani de la retragerea din televiziune, Solcanu este total schimbat. Cu plete și barbă, dar și un aspect mai neîngrijit, bărbatul în vârstă de 44 de ani este de nerecunoscut. La acea vreme, Mircea Solcanu era unul dintre primii oameni de televiziune care își recunoștea orientarea sexuală. Potrivit sursei citate anterior, Mircea este mai bine acum, la câțiva ani după operația pe creier. Mai mult decât atât, fostul prezentator TV se gândește să scrie o carte despre experiențele pe care le-a avut și modul în care l-au shcimbat. 

„Dumnezeu a făcut din nou legământ cu mine, n-am fost niciodată furios pe Dumnezeu. Până la urmă toate au un sens pe lumea asta, Adică chiar dacă Dumnezeu îţi dă o treabă de genul ăsta, nu ţi-o dă degeaba. indiferent de cum se termină treaba. Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, spunea Mircea Solcanu după intervenția chirurgicală, potrivit sursei citate anterior.