Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum arată fiul regretatului actor Șerban Ionescu. Îi calcă pe urmă și a ajuns mare vedetă, la doar 22 de ani! (FOTO)

Cum arată fiul regretatului actor Șerban Ionescu. Îi calcă pe urmă și a ajuns mare vedetă, la doar 22 de ani! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Feb 2019, 09:11

Fiul regretatului actor Șerban Ionescu este și el un nume important deja pe scena teatrului românesc. Carol Ionescu are 22 de ani și joacă la Teatrul Metropolis din Capitală, în piesa „Romeo și Julieta”.


Băiatul lui Șerban este roșcovan și are plete, iar colegii lui de la teatru sunt încântați de talentul și de colegialitatea lui. Într-un interviu de suflet pentru www.yorick.ro, Carol a spus: “Am avut o relație foarte puternică de tată – fiu, de fapt, o prietenie. Toți acum vorbesc despre el de parcă s-ar fi bătut pe spate cu el: Pelicanul, Pelicanul. Da, dar înainte de toate era un om. Iar ei nu l-au cunoscut atât de bine cum pretind. Și mă irită uneori astfel de oameni, pentru că nu pot să le spun povești despre cum era tata”. Șerban Ionescu a încetat din viață pe 21 noiembrie 2012, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticat cu scleroză multiplă amiotrofică. 

Sursa foto: click.ro

Citeşte mai multe despre:   serban ionescu  -   carol ionescu