Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum a început povestea de drogoste dintre Olivia Steer și Andi Moisescu și cum au rezistat aproape 20 de ani împreună

Cum a început povestea de drogoste dintre Olivia Steer și Andi Moisescu și cum au rezistat aproape 20 de ani împreună

Un articol de: Adela Iacob - 06 Apr 2021, 15:09

Olivia Steer (Moisescu) (45 de ani) este una dintre persoanele publice cele mai vizibile în România, în contextul crizei COVID și mai ales, pe fondul protestelor anti-restricții. Olivia Steer este cuplată cu Andi Moisescu (48 de ani) din anul 2002, iar soție i-a devenit doi ani mai târziu prezentatorului TV. 

Olivia Steer, coprezentatoare la „Dansez pentru Tine" în primul sezon, alături de Ștefan Bănică Jr., este raw vegană și de-a lungul timpului și-a exprimat scepticismul cu privire la diverse tipuri de vaccinuri, puncte de vedere cu care s-a făcut remarcată în ultimii ani, în mass-media. 

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. 

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru, cel mai important din viața oricărui om, iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o", a povestit Moisescu pentru Viva.

 

Secretul relației durabile dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

 

Prezentatorul TV a povestit și cum a reușit ca împreună cu soția sa, să păstreze relația atât de solidă, după mai bine de două decenii, chestiune ieșită din comun în showbizul secolului XXI.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei. Din fericire, ne-am schimbat în bine.

Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate", a povestit Moisescu într-un interviu. 

Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi copii. 

Citeşte mai multe despre:   olivia steer  -   andi moisescu  -   relație