Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A avut răbdare de fier! Cum a cucerit-o soțul pe Irina Loghin: Abia după 10 ani i-a CEDAT (FOTO)

A avut răbdare de fier! Cum a cucerit-o soțul pe Irina Loghin: Abia după 10 ani i-a CEDAT (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Ian 2019, 12:14

Solista Irina Loghin (79 de ani) a avut noroc cu carul în viață.

Pe lângă succesul în carieră, doi copii frumoşi, care îi sunt dragi ca lumina ochilor, interpreta de muzică populară are şi un soţ iubitor, care a sprijinit-o mereu la greu, în cele peste patru decenii de căsnicie, potrivit click.ro.

Însă, Ion Cernea a avut un drum lung până să-și unească destinele cu artista, iar doar un om cu o răbdare de fier ar fi putut aștepta 10 ani după o femeie.

Destinele le-au fost intersectate de Benone Sinulescu, însă n-a fost dragoste la prima vedete, iar vedeta s-a apropiat de soţul ei la petrecerile pe care Ion Cernea le organiza în garsoniera lui de lângă Cinema Patria din Capitală.

Pe atunci, Irina Loghin, născută în Gura Vitioarei (Prahova), avea doar 24 de ani şi se mutase în Bucureşti doar de doi ani. Avea probleme grave de sănătate, iar Ion Cernea era extrem de atent cu ea, ceea ce a înduioşat-o. Bărbatul era nelipsit de la spital, îi ducea zilnic mâncare la sufertaş şi buchete de flori, se interesa de soarta ei şi când se afla în cantonamente.

Cei doi s-au cununat la primărie, la 6 martie 1975. Ea avea 36 de ani şi era însărcinată în şapte luni cu primul lor copil, Ciprian. Cununia religioasă au făcut-o un an mai târziu.

„Sportiv fiind, mergeam la Centrul de pregătire 23 August. Vizavi de centru locuia cântăreţul Benone Sinulescu, pe care l-am cunoscut şi ne-am împrietenit, mergeam împreună la spectacolele de la Ansamblul Ciocârlia. Irina venise cam de un an-doi la Ansamblul Ministerului de Interne. Aşa ne-am cunoscut”, a povestit soţul artistei.

Citeşte mai multe despre:   Irina Loghin