Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Bănică? Trebuie să se opereze urgent

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Bănică? Trebuie să se opereze urgent

Un articol de: Adela Iacob - 28 Mai 2021, 12:36

Andreea Bănică le-a povestit fanilor că se confruntă cu câteva probleme de sănătate și că ar trebui să se opereze urgent.

Este vorba despre o deviație de sept, o afecțiune a căilor respiratorii. Artista spune că simptomele i s-au agravat total, mai ales că ea a dobândit această boală de mai bine de cinci ani.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

În urmă cu cinci ani, artista a făcut un RMN și  așa a aflat și de deviația de sept. Ea a mărturisit că îi este puțin teamă de operație.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a mai spus Andreea Bănică.

În luna martie, a fost nevoită să anuleze un concert, tot din cauza problemelor de sănătate.
 

Citeşte mai multe despre:   andreea banica