Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cristina Joia, supusă unei noi intervenții chirurgicale la nas. Medicii i-au dat vești sumbre

Cristina Joia, supusă unei noi intervenții chirurgicale la nas. Medicii i-au dat vești sumbre

Un articol de: Adela Iacob - 23 Dec 2020, 12:34

Recuperarea Cristinei Joia, în urma loviturii pe care a primit-o în nas, nu s-a terminat. Recent, ea a suferit o a doua operație la nas și nu este exclus să urmeze și a treia.

Pe 17 decembrie, designerița emisiunii "Visuri la cheie" a fost operată pentru a doua oară, din cauză că prima intervenție nu a reușit să-i repare în totalitate osul nasal fărâmat. De data aceasta, medicii au avut o misiune destul de grea și au lucrat aproximativ cinci ore. 

"M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator. Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine"', a declarat Joia pentru protv.ro. 

Cristina a aflat că reconstrucția nasului ei ar putea să continue. 

"Probabil pentru cicatrice va mai urma o intervenţie cu laser, nu ştiu. Abia după 6 luni se poate da un verdict în sensul ăsta", a mai spus ea.

Citeşte mai multe despre:   Cristina Joia