Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cristina Joia, de la "Visuri la cheie", dezvăluiri despre boala de care suferă de 5 ani: "Eram pe stradă și nu am mai putut să respir / Plămânul meu era perforat"

Cristina Joia, de la "Visuri la cheie", dezvăluiri despre boala de care suferă de 5 ani: "Eram pe stradă și nu am mai putut să respir / Plămânul meu era perforat"

Un articol de: Adela Iacob - 23 Apr 2021, 10:41

Cristina Joia, cunoscută în urma emisiunii “Visuri la cheie” a povestit drama vieții ei. Cristina și-a dorit enorm să aibă copii, , a făcut patru fertilizări in vitro și două inseminări, însă rezultatul a fost dramatic pentru ea. 

A fost diagnosticată cu endometrioză toracică, iar plămânul drept i s-a umplut de tumori, informează Click.ro.

Totul a început când vedeta se afla pe stradă și a simțit că i se taie respirația subit. Nu s-a mai putut mișca și a chemat ambulanța.

“Eram pe stradă și nu am mai putut să respir. Am făcut pneumotorax spontan. Plămânul drept nu mai funcționa. Am stat trei săptămâni în spital la Municipal. La două săptămâni, mi-au făcut un CT pentru că nu știau ce am. Plămânul meu era perforat. La CT s-a constat că plămânul are din nou găuri. Au zis că am cancer. M-am dus apoi la "Marius Nasta". La a doua operație, medicii au pus un diagnostic foarte rar. A mai fost nevoie și de a treia operație când mi-au pus o plasă ca să nu mai intre tumorile în plămân. Am endometrioză toracică. De obicei, endometrioza la femei e pelviană. Sunt dependentă de un tratament hormonal pe care-l iau de șase ani”, a povestit Cristina Joia.

Cristina Joia a povestit că s-a chinuit mulți ani ca să rămână însărcinată, dar nu a reușit.

“Am făcut două fertilizări in vitro și patru inseminări artificiale, care nu au reușit. Frustrarea mea e că doctorii nu mi-au spus că nu avea sens să mai pompez hormoni în mine. Am adoptat un copil. Imediat după ultima fertilizare in vitro, am ajuns cu ambulanța la spital. Nu mă consider un om bolnav! Dacă m-aș îmbolnăvi de Covid, aș putea avea probleme foarte grave”, a mai declarat aceasta.

Citeşte mai multe despre:   cristina joia  -   visuri la cheie