Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Decizia luată de ANGELINA JOLIE de ROMÂNIA după ce și-a asumat public relația cu Piți JR.

Decizia luată de ANGELINA JOLIE de ROMÂNIA după ce și-a asumat public relația cu Piți JR.

Un articol de: Redacția Știrescu - 03 Apr 2019, 09:59

Angelina Jolie de România și-a asumat public relația cu fiul lui Victor Pițurcă, însă a luat o decizie: nici vorbă de măritiș!


"Sunt moldoveancă și știu ce trebuie să fac! Cum ar fi: să mă mărit!  Mă bucur să vă văd cu relațiile voastre perfect. Și eu am o relație absolut perfectă. Îi vine să mă arunce de trei ori de la balcon, dar este relația perfectă, să știți. Nu sunt deloc isterică, nu. Urlu de vreo șapte ori pe zi, dar nu sunt deloc isterică sunt foarte calmă. Am relația perfectă!", a spus Cristina Ich. 

     ADIO, MAESTRE! TOATĂ ȚARA, ÎN LACRIMI! MARELE ARTIST A MURIT! ANUNȚUL A FOST DEJA CONFIRMAT

"Nu, nu! Doamne! Nu m-am visat niciodată mireasă, prințesă, de genul acesta. Nu vreau să mă mărit. Am o relație foarte frumoasă cu iubitul meu, nici el nu vrea. Mă iubește, îl iubesc foarte mult. Îl iubesc extrordinar de mult, dar nu vreau să mă mărit. Nu vreau să devin mai nebună decât sunt pentru că actul acela de căsătorie schimbă o femeie. Și pe mine mă va schimba, sunt sigură. O să am impresia că îmi aparține: dar lasă-mă! Nu! E ok, suntem bine așa.  Nu vreau să mă mărit, nu vreau să port rochie albă de mireasă, nu vreau să bat pe la uși: îmi dați și mie rochie de mireasă că sunt Ich și mă mărit?! Nu!", a mai spus Cristina Ich.

    DIN PĂCATE, TRUPUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A CEDAT! TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: VEDETA A FOST BĂTUTĂ CU BESTIALITATE ȘI...

Citeşte mai multe despre:   cristina ich