Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CRISTINA ICH ne-a părăsit! ANUNȚUL FĂCUT la televizor

CRISTINA ICH ne-a părăsit! ANUNȚUL FĂCUT la televizor

Un articol de: Redacția Știrescu - 28 Apr 2019, 13:52

Cristina Ich nu mai suportă celebritatea. Angelina Jolie de România a declarat în emisiunea Fresh Refresh a Oanei Turcu că a ajuns la capătul puterii și vrea să din lumina reflectoarelor.

       ȘOCANT! PREVIZIUNI DEVASTATOARE DESPRE ROMÂNIA! MARELE MĂCEL VA LOVI DE PAȘTE
Invitată la "Refresh by Oana Turcu" – emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars -, Cristina Ich vorbeşte deschis despre relaţia cu Piţurcă Jr. şi despre carieră. "Este primul şi ultimul interviu pe care îl dau la TV. Am gustat din celebritate fără să vreau şi nu îmi place să fiu în postura asta. Şi dacă ceva nu îţi place, de ce să te chinui, nu? Adică să stai în ochii lumii să dai interviuri să povesteşti despre viaţa ta, e un lucru pe care l-am urât dintotdeauna. (...)

      BOMBA ANULUI! CAZUL ELODIA A FOST ELUCIDAT! CE NI S-A ASCUNS ANI DE ZILE! DETALII CUTREMURĂTOARE

Vreau să renunţ la ceea ce înseamnă online pentru că efectiv mi se pare că trebuie să îmi duc... adică ştii e next level, mamă am început şi eu cu engleza, mă rog, următoarea etapă a vieţii mele. Mi se pare că am început cu ceva şi la un moment dat trebuie să se termine. Şi până la sfârşitul anului aş vrea sa îmi închei toate contractele, să îmi onorez toate contractele şi să ies din lumea asta de online. Îmi doresc să fac un business. Ştii că se zice că în momentul când îţi spui planurile, nu îţi ies. Îmi doresc să fac ceva, nu sunt genul de femeie care să stea acasă”, mărturiseşte Cristina.

Citeşte mai multe despre:   cristina ich