Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete V-o mai aduceți aminte pe Cristina Ciobănașu? Ce relație are cu părinții ei, după ce a fost luată în grijă de Ruxandra Ion: Încerc să fac.... (FOTO)

V-o mai aduceți aminte pe Cristina Ciobănașu? Ce relație are cu părinții ei, după ce a fost luată în grijă de Ruxandra Ion: Încerc să fac.... (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Dec 2018, 17:03

Cristina Ciobănașu, în vârstă de 22 de ani, a avut o copilărie mai grea, născându-se în Botoșani într-o familie numeroasă și fără posibilități financiar.

Deși acum este pe culmile succesului și își permite tot ceea ce își dorește, tânăra nu a uitat de familia sa.

Ruxandra Ion a fost cea care a ajutat-o pe Cristina Ciobănașu și a găzduit-o în casa sa. Actrița a plecat din casa părintească pentru un trai și un viitor mai bun și iată că le-a dobândit.

Atunci când are timp merge să-și viziteze familia.

Recent, fratele ei a venit la București, iar actrița din 'Fructul oprit' s-a gândit să-l ia cu ea la filmări pentru a petrece mai mult timp împreună.

'Părinții mei sunt în continuare în Botoșani. Încerc să-i vizitez de fiecare dată când pot. Mai vin ei pe la mine. Fratele meu a venit în vizită. Încerc să fac tot posibilul să-i sun cât mai des, să îmi fac timp pentru ei. Nu am atât de mult timp încât să spun că stau atât de mult timp cu ei.', a declarat Cristina Ciobănașu.

Citeşte mai multe despre:   Cristina Ciobanasu