Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-a dat la fund! Fostul preot Cristian Pomohaci, STRATEGIE BIZARĂ: Nu mai vrea să....

S-a dat la fund! Fostul preot Cristian Pomohaci, STRATEGIE BIZARĂ: Nu mai vrea să....

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Ian 2019, 17:17

Fostul preot Cristian Pomohaci refuză să se prezinte în faţa magistraţilor, invocând diderite motive, deși el a fost cel care a susţinut că este dispus să recunoască totul.

De exemplu,  la cel mai recent termen, s-a prezentat doar avocatul său, care a cerut o nouă amânare, un lucru bizar ținând cont că cel care a cerut să fie judecat a fost chiar Pomohaci, care a semnat toamna trecută un acord de recunoaştere a vinovăţiei, potrivit spynews.ro.

În luna mai anul trecut, Parchetul General a anunţat că a început urmărirea penală în cazul fostului preot Cristian Pomohaci pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile. 

„În perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, a declarat la organul fiscal teritorial venituri obținute din cedarea folosinței bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obținute în realitate. În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian-Dorin este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinței a 11 bunuri imobile deținute. Aceasta a avut drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuția la asigurările sociale”, era menţionat în comunicatul Ministerului Public.
 

Citeşte mai multe despre:   cristian pomohaci