Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cristian Pomohaci PRINS în fapt cu Florin Piersic! TOTUL a apărut pe Youtube (VIDEO)

Cristian Pomohaci PRINS în fapt cu Florin Piersic! TOTUL a apărut pe Youtube (VIDEO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 14 Aug 2019, 16:49

Fostul preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară Cristian Pomohaci a fost la Cluj, pe 27 iulie, unde l-a întâlnit pe marele actor Florin Piersic (83 de ani). Preotul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic (83 de ani) să facă un selfie împreună.

ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ULUIȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

Este greu de văzut. Un filmuleț care circulă pe Internet te lasă fără cuvinte. Marele nostru actor Florin Piersic se strâmbă într-un selfie cu Cristian Pomohaci, potrivit click.ro.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

ANUNȚUL TRIST TOCMAI A FOST FĂCUT: DIN PĂCATE ESTE VORBA DE ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ ȘTEFAN BĂNICĂ JR...

Preotul acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor i-a cerut lui Florin Piersic (83 de ani) să facă un selfie împreună. ”Mărgelatu” nu a refuzat, așa cum  face cu orice admirator. Filmulețul rezultat este greu de privit. Marele actor face tot ce îi spune ”părintele”: se strâmbă, scoate limba, salută admiratorii.

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... ANDREEA ESCA A RUPT TĂCEREA: TOATĂ LUMEA A AMUŢIT CÂND A AUZIT ASTA...

Florin Piersic este foarte respectuos cu fostul preot, acum caterisit pentru relații sexuale cu cu un băiat. I se adresează cu dumneavoastră și îi spune părinte.

Cristian Pomohaci este un fost preot ortodox şi cântăreţ de muzică populară şi religioasă din România. În anul 2017, a fost acuzat de relaţii sexuale cu un minor, iar Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului la- caterisiit, având în vedere gravitatea faptelor.

Înregistrările audio și mărturiile băieților care au făcut sex cu preotul au oripilat o țară întreagă. Însă, cristian Pomohaci continuă să colinde țara și să cânte muzică populară.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Pomohaci