Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cristi Pulhac de la EXATLON, în pragul SĂRĂCIEI! Nu a primit bani UN AN ÎNTREG! ''Nu aveau nimic în frigider''! (FOTO)

Cristi Pulhac de la EXATLON, în pragul SĂRĂCIEI! Nu a primit bani UN AN ÎNTREG! ''Nu aveau nimic în frigider''! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Feb 2019, 08:50

Concurentul de la Exatlon sezonul 2, fotbalistul Cristi Pulhac, a rămas fără bani.

„Faimosul” a povestit cum a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, în perioada 2015 – 2016, atunci când a jucat pentru Petrolul Ploieşti. 

„La Petrolul am fost neplătiţi aproape un an. Nu am recuperat niciun ban nici acum. De ce? La noi dacă se dă o lege, se dă şi ceva ca să o ocoleşti. S-a intrat în insolvenţă, apoi în faliment...”, a spus Pulhac, citează WowBiz.

„Jucătorii au şi ei familii, iar când ai trei luni şi nu aduci niciun ban în casă... Plus, că sunt unii din familii mediocre sau mai sărăcuţe, nu au ajutor... Cine şi-a strâns bani se descurcă, joacă de plăcere, dar cine nu...Ne împrumutam între noi, unii nu aveau nimic în frigider! Bine, acum nu le pune nimeni patronilor sabia deasupra capului. 'Dă-le banii jucătorilor', spun asta la modul general. Nu îmi aduc aminte ca jucătorii să se grupeze, să ceară socoteală pentru că patronul spune: 'Du-te, că vine altul'. Zice că sunt o sută la uşă. Se practică asta, au de unde alege”, a mai declarat sportivul din Republica Dominicană.

Citeşte mai multe despre:   cristi pulhac  -   exatlon  -   exatlon romania  -   republica dominicana  -   petrolul ploiesti