Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CLIPE GRELE pentru Cristi Borcea! Ce a făcut acesta când a AFLAT că merge la PUȘCĂRIE: A luat-o pe Valentina în brațe și...

CLIPE GRELE pentru Cristi Borcea! Ce a făcut acesta când a AFLAT că merge la PUȘCĂRIE: A luat-o pe Valentina în brațe și...

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Feb 2019, 14:15

Cristian Borcea a fost din nou condamnat la închisoare, de data asta într-un dosar legat de o afacere cu terenuri de la Constanța, cu implicarea și a fostului primar, Radu Mazăre.

 Borcea, fost acționar la Dinamo, a cedat în momentul în care a aflat sentința, potrivit cancan.ro.

Cristi Borcea și-a petrecut ultimele ore de libertate cu gândul la Valentina Pelinel, care mai are puțin și îi va aduce pe lume gemenele.

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece”, au spus surse apropiate lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea a încercat să nu îi transmită soției sale starea de supărare și a însărcinat mai multe persoane să aibă grijă de ea.               

„A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali”, a mai precizat sursa.

Încă în stare de șoc, Cristi Borcea nu s-a mai atins de niciun fel de mâncare, până la predare. A băut doar câteva pahare cu apă plată, s-a îmbrăcat sport, apoi s-a predat.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Borcea  -   Valentina Pelinel