Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CRBL, primele declarații despre ruperea prieteniei cu Oase. Ce s-a întâmplat după ce au câștigat marele premiu "Asia Express"

CRBL, primele declarații despre ruperea prieteniei cu Oase. Ce s-a întâmplat după ce au câștigat marele premiu "Asia Express"

Un articol de: Adela Iacob - 21 Apr 2020, 10:10

CRBL a vorbit pentru prima dată despre povestea ruperii relației cu bunul său prieten Oase. 

Cântărețul a postat un interviu inedit în care discuția este purtată cu el însuși și explică cum și-a pierdut încrederea într-un om cu care credea că va forma o echipă pe micul ecran, pentru multă vreme. 

L-am scos la înaintare. L-am lăsat să mă binedispună. Nu am crezut că mă va trăda. Am crezut că o să mă asculte și o să facă ce o să îi spun eu. Că o să ne sfătuim și o să înțeleagă cum funcționează”, a spus CRBL. 

Potrivit artistului, totul s-a năruit după 15 ani de prietenie, când Oase a negociat un contract pentru co-prezentator în care CRBL nu a vrut să se implice.

Deși inițial cei doi au discutat să nu accepte oferta Antenei, pentru că câștigul material era foarte mic, Oase și-a schimbat decizia.

A vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile. Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele, dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!” a declarat CRBL.

 

Oase a semnat contractul cu Antena 1 fără să îi spună prietenului său

 

Între timp, CRBL îi găsise un loc în echipa “Îmi place dansul” de la Kanal D. Când artistul și-a sunat prietenul să îi dea vestea despre noul show tv, Oase deja semnase contractul cu Antena 1. Cântărețul a trăit un sentiment de trădare.

În plus, CRBL a mărturisit că s-a supărat extrem de tare pentru că el a fost cel care l-a adus în show-biz pe Oase, l-a susținut și moral și profesional în Asia Express.

CRBL a declarat că a simțit că Oase a stricat imaginea pe care tot ei au construit împreună în Asia Express și că el vedea viitorul ca o echipă.

“Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor?”, a declarat CRBL.
Mai mult, CRBL a declarat că încheierea acestei prietenii a fost o lecție de viață extrem de dură, care i-a afectat și pe membri familiei lui, de care era foarte apropiat.

După 20 de ani ani de carieră am învățat că nu banii contează. Dacă rămâi pe picioare și ai coloană vertebrală, vin și banii la un moment dat.”, a mai spus artistul.

Sfatul artistului pentru fanii lui este să fie extrem de atenți la oamenii din jur, pentru că încrederea le-ar putea fi trădată.

 

Oase și CRBL au municit împreună  aproape 16 ani

 

CRBL și Oase s-au cunoscut în 2004, la școala de dans a artistului, când Oase s-a înscris la cursuri și s-a făcut remarcat imediat pprin talentul la breakdance.

CRBL l-a luat pe Oase la tot felul de spectacole, l-a ajutat să evolueze profesional și chiar l-a angajat la firma pe care o deține, ca să monteze filmări.

Citeşte mai multe despre:   crbl  -   oase  -   asia expres