Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete COȘMAR ÎN MUZICA POPULARĂ! Elena Merișoreanu e BÂNTUITĂ! E șoc și GROAZĂ

COȘMAR ÎN MUZICA POPULARĂ! Elena Merișoreanu e BÂNTUITĂ! E șoc și GROAZĂ

Un articol de: - 25 Iun 2019, 20:27

Elena Merișoreanu a dezvăluit că trecutul tumultuos o bântuie!   Vedeta a pus de-a lungul vieții pe primul loc muzica, abia apoi familia. Doar că acum vrea să recupereze timpul pierdut.

INCENDIAR: CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! S-A REÎNCARNAT! LA ASTA NU S-A AȘTEPTAT NIMENI

 „În mod sigur nu am fost la fel cu fetele mele și să vă spun de ce: eu, fiind salariată la un ansamblu profesionist, Rapsodia Română, eram numai plecată. Fie că prin țară, fie în străinătate, în vreun turneu, cert e că nu m-am bucurat deloc de creșterea lor. Când nepoții mei au venit pe lume, țin minte că făceam naveta în America, la fete, că ei sunt născuți acolo și vreau să vă spun că eram atât de fericită, că le-am zis să-i lase pe nepoți la mine până mai cresc și ele să-și vadă de treaba lor”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit evz.ro.

ȘOC ÎN ROMÂNIA! ELODIA A FOST GĂSITĂ! EROUL, UN CÂINE POLIȚIST! DETALII ÎNGROZITOARE DESPRE CELEBRA AVOCATĂ!

„Atunci, într-adevăr, am trăit a doua tinerețe, pentru că mă bucuram de toate năzdrăvăniile și de toate frumusețile pe care le fac copii. Acum au crescut și ei mari. Până la urmă, noi nu facem copii și nepoți pentru noi, ci îi facem să se bucure ei de viață și oriunde s-ar afla, în orice colț al lumii, dacă sunt bine, ne bucurăm și noi”, a completat Elena Merișoreanu.

Citeşte mai multe despre:   elena merisoreanu