Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Asta e prea de tot! NU o să vă vină să credeți ce face acum Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, de când artista s-a stins din viață!

Asta e prea de tot! NU o să vă vină să credeți ce face acum Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, de când artista s-a stins din viață!

Un articol de: Alexandra Cismaru - 20 Aug 2019, 11:50

A trecut aproape jumătate de an de când Cornel Galeş a decis să plec din România, alături de iubita lui, Vivi. Problemele pe care le-a întâmpinat cu fiii fostei soţii l-au determinat pe acesta să ia drumul străinătăţii pentru a-şi găsi liniştea.

ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ULUIȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

Deşi, după moartea îndrăgitei artiste, ar fi trebuit să se liniştească şi să ajungă la un numitor comun, nu acesta a fost cazul şi pentru Cornel Galeş şi băieţii vitregi. Ba din contră. Între aceştia a izbucnit un scandal, evident, pe avere. După ce s-au războit în emisiuni, cei trei au ajuns chiar şi în faţa unui judecător, iar anul trecut, cei doi băieţi chiar au reuşit să câştige o parte din procesul pe avere, potrivit spynews.ro.

ANUNȚUL TRIST TOCMAI A FOST FĂCUT: DIN PĂCATE ESTE VORBA DE ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ ȘTEFAN BĂNICĂ JR...

Iată că s-a adeverit cel mai negru scenariu. Ben Unwin, îndrăgit actor australian, a fost găsit mort, la scurt timp după ce și-a serbat ziua de naștere, anunță Daily Mail.

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... ANDREEA ESCA A RUPT TĂCEREA: TOATĂ LUMEA A AMUŢIT CÂND A AUZIT ASTA...

A fost găsit de polițiști

Trupul neînsuflețit al actorului a fost descoperit de polițiști, săptămâna trecută. Reprezentanți ai poliției ai explicat că nu tratează moartea sa cu suspiciune, însă nu a fost dezvăluită cauza oficială a morții.

„A fost descoperit trupul unui bărbat de 41 de ani. Moartea nu este considerată suspicioasă”, se arată într-un comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Cornel Gales