Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nadine, despre trauma copilăriei sale: ”Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om”

Nadine, despre trauma copilăriei sale: ”Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om”

Un articol de: Adela Iacob - 08 Noi 2019, 20:26

Acum este o cunoscută prezentatoare tv, dar copilăria sa a fost de-a dreptul traumatizantă. Și-a pierdut mama pe când avea câțiva anișori, iar bunica a ales să scape de ea ducând-o la orfelinat.

BIATA ANTONIA! NU A MAI SUPORTAT DUREREA! A IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND A AFLAT CE A FĂCUT ALEX VELEA

Nadine, căci despre ea este vorba, nu s-a lăsat învinsă și și-a trăit visele cu demnitate. Lovită de greutățile vieții de la o vârstă fragedă, știe cel mai bine ce înseamnă să lupți și să ajungi să crezi în tine, iar acum le spune și altor copii defavorizați că pot.

ACESTA E FINALUL: CRISTIAN POMOHACI, LA PUȘCĂRIE! INFORMAȚIA DESPRE PREOTUL ACUZAT DE PEDOFILIE A FOST CONFIRMATĂ

Bunica nu a fost nevoită să mă ducă la casa de copii. A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu. Am conștientizat tot. M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă. Omul care am fost a judecat-o aspru și a comparat-o cu ce ar fi făcut alții. Omul care sunt azi înțelege că acea femeiea făcut atât cât a știut și cât a putut. Este nedrept să comparăm oamenii. Curajul, demnitatea, puterea sunt haruri pe care toți le avem, dar nu toți reușim să le activăm. Și nimeni nu trebuie pedepsit pentru asta. Ea nu a reușit în viața asta să și le activeze. Poate va alege să se întoarcă și să mai încerce o dată”, a povestit Nadine, scrie b1.ro. 

CUTREMURĂTOR: MIRABELA DAUER A CEDAT! TOCMAI A FOST FĂCUT ANUNȚUL. FANII SUNT ÎN LACRIMI

După consiliere și introspecție, Nadine e recunoscătoare pentru evenimentele din viața sa. Spune că acestea au făcu-o omul de astăzi. Și le împărtășește și altora.

“Orice aș spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde informația… Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv… Unghiul din care privesc lucrurile acum mă face, însă, să fiu recunoscătoare pentru acele experiențe, pentru că, în sfârșit, am priceput de ce le-am experimentat.

NICOLETA LUCIU, BĂTUTĂ CRUNT! CINE A SNOPIT-O PE VEDETĂ (GALERIE FOTO)

Și anume, m-am întrebat deseori care este noima nașterii mele, ca om negru, într-o țară de albi, în comunism, în sărăcie etc. Și trec anii, îmi fac asociație nonprofit, fac ateliere în zona rurală cu copiii despre cum să dezvoltăm o viziune asupra vieții și un plan care să ne ducă la prosperitate și calitate a vieții, întâlnesc copii de romi sau români care îmi spun că nu vor reuși vreodată, în ciuda argumentelor mele, pentru că ba sunt prea negri, ba au râie și păduchi, ba sărăcia nu îi lasă nici măcar să ajungă până la școală”, mai povestește aceasta.

Citeşte mai multe despre:   nadine