Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nimeni n-o mai vrea de când a devenit mamă. Laura Cosoi vrea din nou pe sticlă, dar...nu se poate

Nimeni n-o mai vrea de când a devenit mamă. Laura Cosoi vrea din nou pe sticlă, dar...nu se poate

Un articol de: Adela Iacob - 11 Oct 2019, 23:44

Luara Cosoi duce dorul televiziunii și al filmului. De când a devenit mămică, actrița nu a mai avut contracte TV, dar cariera ei nu a stat pe loc. Vedeta a cotinuat cu teatrul și cu online-ul. 

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

“N-aș putea spune că am fost în concediu de maternitate, pentru că eu am lucrat cât Rita era foarte mică, am avut tot felul de campanii, am lucrat pentru blog, am jucat în spectacole pe care eu le montasem înainte. Acum parcă îmi lipsește filmul. Am jucat mai mult teatru în ultima vreme, dar nu mă plâng. Îmi place foarte mult teatru, îmi place adrenalina. E întâlnirea aia cu publicul, primele replici… E foarte fain”, a mărturisit actrița, transmite libertatea.ro. 

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

Actriță la teatru, dar și prezentă în cinematografie, Laurei Cosoi îi este foarte greu să aleagă între cele două meserii. Deși sunt apropiate, emoția de pe scenă nu este aceeași cu cea din cinematografie.

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A SPUS ADEVĂRUL PE PATUL DE SPITAL! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GLERIE FOTO)

“Nu pot spune că prefer ceva în mod special. Eu mă pregătesc la fel pentru ambele variante de rol, diferă însă tehnica, la teatru trebuie să fii foarte bine pregătit, pentru că joci o singură dată și ce iese pe gură rămâne, în vreme ce pentru film ai mai multe șanse”, spune ea.

DESPĂRŢIREA MOMENTULUI! ADIO, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA, PRINS ÎN FAPT! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

Dacă în cinematografie încă nu a prins un contract, în teatru se pare că are mai mult noroc. Vedeta s-a implicat în mai multe proiecte, așa că va avea două premiere în teatru.

“Am intrat în repetiții pentru noi spectacole, care vor avea premierele luna asta, «Ghici cine te sună», la Teatrul Elisabeta, și «Barza». Asta fac acum, jumătate de zi repet pentru un spectacol, jumătate, pentru celălalt. Cu Rita sunt la mijlocul zilei și seara”, a încheiat vedeta.
 

Citeşte mai multe despre:   laura cosoi