Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Copiii lui William și Kate aplaudă cadrele medicale din lume. Gestul emoționant făcut de George, Charlotte și Louis (VIDEO)

Copiii lui William și Kate aplaudă cadrele medicale din lume. Gestul emoționant făcut de George, Charlotte și Louis (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 27 Mar 2020, 08:22
sursa Foto: Instagram Vedete

Micuții Prinți George, Louis și Prințesa Charlotte au transmis un mesaj de mulțumire cadrelor medicale din Regatul Unit, aflate acum în lupta cu noul COVID-19. Cei trei copii au fost filmați, iar mesajul a fost transmim prin intermediul paginii oficiale de Instagram, KensingtonRoyal. 

Filmarea cu cei trei copii ai Ducilor de Cambridge a venit la scurt timp după vestea că bunicul lor, Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la vârsta de 71 de ani. Regina Elisabeta a II-a s-a retras și ea din Londra, iar William a fost cel care a preluat atribuțiile regale în această perioadă. 

Copiii familei fromate din William și Kate au transmis un mesaj emoționant în mediul online. Filmarea a fost însoțită de mesajul „Tuturor medicilor, asistentelor, îngrijitoarele, farmaciștilor, voluntarilor și altor membrii ai sistemului sanitar, care lucrează neîncetat pentru a-i ajuta pe cei afectați de COVID-19: Vă mulțumim!”, postat pe contul de socializare alături de clipul video cu cei trei. 

În Familia Regală gestul celor trei copii poate că nu este unic, dar este cu siguranță prima dată când micuții lui William și Kate fac nu doar un astfel de vifeoclip, în care apar singuri, doar ei trei. 

În general, micuții se află în centru atenției, mai ales când sunt fotografiați de Kate, dar nu sunt niciodată singuri. De această dată îi putem vedea pe copii Ducilor de Cambridge singuri, preluând hotărâți inițiativa de a se implica virtual în câteva dintre activitățile de încurajare ale Familei Regale. 

Prințul George este cel mai mare copil al Ducilor de Cambridge, în vârstă de 6 ani, fiind urmat apoi de Prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani și micuțul Louis, mezinul familei formate din Kate și William, în vârstă de 1 an.

 

Citeşte mai multe despre:   Printul William  -   Kate Middleton