Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CONDAMNAREA momentului! DRAGNE a ajuns la ÎNCHISOARE! IMAGINI BOMBĂ ÎN CĂTUȘE (FOTO)

CONDAMNAREA momentului! DRAGNE a ajuns la ÎNCHISOARE! IMAGINI BOMBĂ ÎN CĂTUȘE (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Apr 2019, 15:39

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii” a avut mari probleme cu legea, în Marea Britanie unde a fost incatusata si condamnata la inchisoare.

Totul din cauza faptului că vedeta avea permisul suspendat, ca urmare a faptului că adunase puncte din cauza vitezei excesive.

ȘTIREA ZILEI ÎN ROMÂNIA! INIMA LUI ION ILIESCU A CEDAT! MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

„Nu ştiam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă şi nu mi-am schimbat şi adresa de la maşînă. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte şi nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit.

Depăşisem cu 15 mile ceva de genul, viteză locală. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul şi au văzut, m-au anunţat, eu nu ştiam. Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele, m-au urcat în maşina Poliţiei, parcă omorâsem pe cineva.

ȘOC ÎN SHOWBIZ! SFÂRȘIT PENTRU TEO TRANDAFIR! DE DATA ASTA, E ADEVĂRAT!

M-au trimis în instanţă şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunităţii, plus o amendă de 1500 de lire. Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână şi să semnez.
Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut şi zile în care am mers de la multe ori. A fost o experienţă, ce pot să zic”, a spus această la Antena 1, potrivit Libertatea.

GATA, FLORIN PIERSIC A DISPĂRUT! ROMÂNII AU AJUNS ÎN LACRIMI LA SPITAL...

Citeşte mai multe despre:   nicoleta dragne