Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCREDIBIL! S-a aflat TOTUL: Cine sunt îngerii şi care este rolul lor!

INCREDIBIL! S-a aflat TOTUL: Cine sunt îngerii şi care este rolul lor!

Un articol de: Alexandra Cismaru - 14 Iul 2019, 09:09

Liviu Andronovici, parapsiholog, vorbeşte despre rolul îngerilor în viaţa noastră: Cine sunt, cum îi auzim, cum primim mesajele de la ei, cum le interpretăm, cum comunicăm cu lumile angelice.

ȘOC: ARSENIE BOCA A AVUT DREPTATE! AU PLÂNS ICOANELE! DEZASTRUL A ÎNCEPUT DEJA...

Invitat în cadrul emisiunii "Lumea Nevăzută", difuzată astăzi pe Antena Stars, de la ora 13:00, Liviu Andronovici, parapsiholog, scriitor, vorbeşte despre îngeri şi care este rolul acestora, potrivit spynews.ro.

ADIO, MAESTRE! LACRIMI PENTRU ACTORUL FLORIN ZAMFIRESCU! PIERDERE IMENSĂ PENTRU SCENA TEATRULUI ROMÂNESC

"Dacă pornim de la biblie, acolo sunt doar 2 arhangheli, Mihail si Gabriel. Însă sunt referiri foarte multe şi în Biblie la alti arhangheli, existenţa lor. In Coran apar 4, In Cabbala, mai mulţi. Dar sunt mult mai multi aceşti arhangheli, poate că noi nu îi ştim pe toţi. Noi cumva trebuie să luăm legătura cu ei, ca nu degeaba sunt. Ei sunt fiinţe de lumină, angelice, deci îngeri, sunt îngeri înăltaţi”.

ȘOC LA ANTENA 1! GATA, RENUNȚĂ LA EMISIUNE?! ASTA DA BOMBĂ! ANUNȚUL TOCMAI A FOST FĂCUT OFICIAL!

“Sunt mai multe moduri, nu sunt foarte grele. Consider că dacă ai clar vedere şi clar auz. Clar vedere înseamnă să îi vezi dar sunt în subtil, nu in planul fizic, ochiul vede o anumită zonă de lumină. Nu îi putem vedea cu ochii fizici. Sunt energii subtile, sunt de lumină. Putem lua legatura cu ei prin invocare: Dragul meu înger sfânt Arhanghel Mihail, sau Rafael sau oricare, fiecare cu cine reuseşte să comunice mai usor, te rog ajută-mă. Si s-ar putea să nu auzi răspunsul. Care e soluţia? Simplu, ceri un exemplu, sa se întâmple ceva, sa scârtaie, sa pocnească, sa cada ceva, ceri un semn. La usa, la fereastra, gasesti. Exemple exista destule. Problema e sa cauti, cine nu cauta niciodata nu gaseste. Pentru ca aceasta comunicare este permisa oricui.Sunt multi invetatori care au spus: eu aud in cap mai intai aceea informatie si dupa aceea o transpun pe hartie in scris. Dar mai intai trebuie sa o inteleg eu. Intotdeauna invetatorii au fost legati de aceasta lume subtila. Ei de acolo au primit toate informatiile realizarilor, minunilor pe care ei le-au facut”, a spus Liviu Andronovici, parapsiholog, scriitor.