Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CLIPE de PANICĂ la ASIA EXPRESS! Un CONCURENT a fost RĂPIT! Producătorii au ajuns la ÎNCHISOARE! (GALERIE FOTO)

CLIPE de PANICĂ la ASIA EXPRESS! Un CONCURENT a fost RĂPIT! Producătorii au ajuns la ÎNCHISOARE! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 14 Feb 2020, 11:09
FOTO: Facebook: Benny Boeckmans & Asia Express Romania Galerie foto (6) Vedete

Concurenţii de la Asia Express se confruntă cu situaţii absolut şocante în fiecare competiţie. Căldura şi vremea nefavorabilă nu sunt cele mai mari probleme care apr pe parcursul filmărilor. Un concurent a fos răpit, iar alte ori membrii echipei au fost arestaţi pentru că nu au respectat normele culturale.

Bărbartul care asigură paza întregului show, Benny Boeckmans a văzut multe în totţi anii de producţie. Este cel care se ocupă şi de siguranţa românilor noştri pe teritorii străine, dar şi bărbatul care o păzeşte pe Katty Perry.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT PE SCENĂ, DEPARTE DE ȚARĂ! DIN PĂCATE...

Boeckmans a pus bazele securităţii vedetelor la Asia Express

Benny are o poveste de viaţă absolut impresionantă. A mers prin toată lumea alături de cântăreţi celebri, iar la Asia Express are responsabilitatea de a se asigura că celebrităţile stau în cele mai safe confiţii.  “Sunt coordonatorul de securitate al acelui show de foarte mult timp, chiar pot spune că eu am pus bazele acestui job. Sunt responsabil de siguranța concurenților și a membrilor din echipa de producție, iar acest lucru implică foarte multe aspecte. Mă ocup inclusiv de acomodarea culturală, pentru că specificul fiecărei culturi trebuie respectat pentru a evita situațiile periculoase. De fiecare dată, la începutul proiectului, le dau câteva detalii tuturor, însă le sunt alături și pe parcursul traseului. Verific locațiile, mă asigur că sunt sigure, vorbesc cu localnicii, dar și cu guvernul pe plan local, pentru a determina dacă putem filma în acele zone. De asemenea, în fiecare seară, după ce concurenții își găsesc cazare, verific fiecare casă în care aceștia urmează să doarmă, pentru a fi siguri că zona și locul în care stau nu sunt periculoase. Un alt aspect de care mă ocup este transportul. Concurenții sunt mereu pe fugă, își doresc să mergă cu viteze mari, ca să ajungă cât mai repede. În cazul în care viteza devine periculoasă sunt acolo ca să le opresc cursa”, a povestit el pentru Click.ro

BOMBĂ! SIMONA GHERGHE A DAT VESTEA CEA MARE! VINE ANUL VIITOR...FIICA EI ESTE EXTREM DE ÎNCÂNTATĂ (GALERIE FOTO-VIDEO)

Un concurent a fost RĂPIT

Benny a povestit pentru Click.ro cum, în 2014 au fost nevoiţi să salveze un concurent francez, care fusese răpit în Nairobi pentru că nu a respectat traseul. "În Nairobi, cineva din echipă a fost răpit din cauza faptului că nu a respectat indicațiile pe care noi, echipa de securitate, i le-am dat. Le-am explicat în ce zone să meargă și ce zone să evite și bineînțeles că el a ajuns cumva în zona interzisă. A luat un taxi care din nefericire a fost deturnat, a fost jefuit și lăsat fără haine. I-au luat telefonul, dar i-au lăsat cartela SIM și cumva a reușit să mă sune și să îmi explice situația. Am rezolvat totul spre dimineață, după ce mi-am convins echipa să mergem în zona respectivă, care era foarte periculoasă. L-am salvat inclusiv pe șoferul de taxi, care în ciuda faptului că rămăsese fără mașină se bucura că a scăpat cu viață", a povestit Bennz pentru sursa citată anterior. 

RUNELE NU MINT! MIHAI VOROPCHIEVICI, PREVIZIUNI DEVASTATOARE! SĂPTĂMÂNĂ DE COȘMAR PENTRU ACESTE ZODII

Echipa Asia Express a făcut închisoare în India

Aventurile lui Benny alături de echipa de la Asia Express nu s-au încheiat aici. " În 2014 am făcut un sezon cu francezii acolo și știind că semnalul este foarte slab în zonele în care trebuia să filmăm, am luat la noi și telefoane prin satelit. Când ne-am ridicat bagajele de la aeroport, am observat că anumite valize erau inscripționate, fără să știm ce însă. Problema a fost că în India telefoanele prin satelit sunt interzise. Într-o dimineață ne-am trezit cu poliția în fața hotelului. Nu au lăsat pe nimeni să intre sau să iasă din clădire. Veniseră după telefoanele prin satelit, vreo 23 la număr. (...) Am stat 5 zile în custodia poliției și deși am fi putut să fim eliberați pe cauțiune, din cauza faptului că judecătorul nu a semnat actele necesare am ajuns într-o închisoare cu alți 2200 de deținuți. Am stat acolo doar pentru 24 de ore, însă la început nu aveam habar cât vom fi închiși, deci a fost o experiență....de neuitat! A fost fix ca în filme! După ce am fost eliberați, a trebuit să stam în țară pentru 3 luni și jumătate, până la încheierea procesului” a mai explicat Bennny pentru Click.ro.