Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Clipe de COŞMAR pentru concurenţii Asia Express. Vedetele au îndurat condiţii grele pe Drumul comorilor. "Trecem de la o stare la alta foarte repede, am crezut că sunt bipolar" (VIDEO)

Clipe de COŞMAR pentru concurenţii Asia Express. Vedetele au îndurat condiţii grele pe Drumul comorilor. "Trecem de la o stare la alta foarte repede, am crezut că sunt bipolar" (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 15 Feb 2020, 17:57

Cele 9 echipe participante la Asia Express au avut viaţă grea de-a lungul competiţiei. Căldura nu a fost singura problemă pe care au avut-o concurenţii. 
Condiţiile grele de cazare, lipsa somnului şi viteza c u care trebuiau să parcurgă întregul traseu le-a pus probleme concurenţilor. 


Sorin Bontea a întâmpinat probleme pe parcursul competiţiei. Lipsa odihnei şi căldura l-au făcut pe celebrul chef să se întrebe de ce avea nevoie de această competiţie. Pe parcursul emiisunii, acesta a fost surprins plângându-se de mai multe ori. "Răzvane mor!" sau  "30 de ore de nesomn" sunt doar câteva dintre reacţiile ce au fost surprinse de membrii echipei. 

Mai mult decât atât, într-un moment de oboseală, Chef Bontea chiar îl întreabă pe Răzvan Fodor, coechipierul său, de ce s-au înscris ei la această emisiune. "Păi nu ştiu trebuie să te întrebi decând ai semnat contractul. ", îi răspunde sec Răzvan Fodor

Pentru Sorin Bontea a fost o experienţă de-a dreptul inedită. „Trecem de la o stare la alta foarte repede, am crezut că sunt bipolar. Să treci așa de la bine la dureri de cap. Iar te enervezi, iar îți e bine. O iei razna un pic”, a declarat el pentru Antena1.ro.

 


Nici Florin Ristei şi fratele său nu au fost lipsiţi de peripeţii. Pentru cei doi, mai dificil a fost să găsească mijloacele de transport care să îi ducă dintr-unloc în altul. "La început ziceam doar hello, ne duceţi acolo? Acum sar în faţa maşinilor, fac nişte lucruri pe care nu am crezut că le voi face vreodată. Am intrat la nişte oameni în casă: maşina voastră e aici? Duceţi-ne şi pe noi vă rog frumos! În rest foamea.", a explicat celebrul artist la interviul pentru Asia Express. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Răzvan Fodor  -   Florin Ristei  -   Sorin Bontea