Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ce TRANSFORMARE! Cleopatra Stratan S-A REINVENTAT ȘI... ''ATACĂ'' RUSIA! (VIDEO)

Ce TRANSFORMARE! Cleopatra Stratan S-A REINVENTAT ȘI... ''ATACĂ'' RUSIA! (VIDEO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 30 Iul 2019, 18:56

Cleopatra Stratan nu mai este demult fetița cu basma roz de acum câțiva ani, care îl aștepta pe Ghiță la portiță - acum costumațiile sale au accente rock, mai pline de personalitate.

SFÂRȘITUL LUMII VA VENI ÎN 2019?! NOSTRADAMUS A PREZIS TOTUL! VOR FI MULTE DEZASTRE

Acum, la 17 ani, fata lui Pavel Stratan este hotărâtă să cucerească Rusia, cu un nou look şi un alt nume de scenă - "Angela"!

”Tata nu este sever, este obiectiv atunci când trebuie. Şi am fost educată în aşa fel încât să înţeleg toate obiecţiile şi să nu mă supăr niciodată pentru că ştiu că este înspre binele meu. Plus că el ştie cum să mi-o spună. Niciodată n-au existat certuri, nici măcar contraziceri, pentru că ne înţelegem şi din priviri.

ADIO, MAESTRE! MARELE ACTOR A MURIT! TOATĂ ȚARA, ÎN DOLIU!

Mă consult cu el în absolut orice. Părerea lui, pentru mine, este cea mai specială. Simt nevoia să fac asta. Tot timpul mă duc la el să-l întreb “uite, îţi place asta?”… el spune “da, îmi place” sau “nu-mi place”. A fost mereu sincer cu mine. M-a făcut să înţeleg că sinceritatea este foarte importantă şi nu e ca şi cum “tu eşti fata mea, dar nu vreau să te supăr”. Deci, da, întotdeauna îi cer sfatul, indiferent că este vorba despre vestimentaţie, alimentaţie, muzică. Tot ce ţine de mine”, a mărturisit Cleopatra pentru Ciao.ro.

 

Artista din Republica Moldova se mândrește cu nu mai puțin de şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes!

CARMEN ȘERBAN A FĂCUT GESTUL EXTREM! FANII, ÎN LACRIMI!

Citeşte mai multe despre:   cleopatra stratan  -   pavel stratan