Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cleopatra Stratan, îndrăgostită lulea! Uite cu ce artist celebru se iubește cântăreața

Cleopatra Stratan, îndrăgostită lulea! Uite cu ce artist celebru se iubește cântăreața

Un articol de: Adela Iacob - 19 Iun 2020, 22:12

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au confirmat zvonurile potrivit cărora trăiesc o ferumoasă poveste de dragoste. Vestea oficială a fost dată de cântăreț, care a povestit într-o intervenție telefonică la Antena Stars cum s-au apropiat, cât de mult se iubesc, dar și cum reușesc să facă față provocărilor provocate de pandemie.

Chiar dacă a negat că aveau deja o relație la sfârșitul anului trecut, Edward Sanda a mărturisit că proiectele muzicale i-au apropiat și au sunt îndrăgostiți.

"Atunci când au apărut speculațiile acelea în iarnă, că noi am fi împreună, noi nu eram împreună. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat...Da, suntem împreună!"

 

 

Tânărul a vorbit și despre chimia dintre ei și despre pasiunile comune pe care le au.

"Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat așa inevitabil, am simțit că avem foarte multe chestii în comun, o conexiune foarte frumoasă suntem chiar la fel în gandire. Tot ce am cautat eu vreodată vad în ea și ea la fel", a spus Sanda. 

Chiar dac[ momentat dragostea lor se consumă virtual, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi continuă să se iubescă extrem de mult și să spere că vor veni și vremuri mai bune, 

 "Suntem fericiți, acum e o mică problemă pentru că nu pot să intru în Chișinău până pe 30 luna asta pentru că e stare de urgență'', s-a confesat artistul. 

 

 

 

 

Cum a început povestea de dragoste dintre Celopatra Stratan și Edward Sanda

 

 

Cleopatra Stratan în vârstă de 17 ani și Edward Sanda formează un cuplu de invidiat atat în viața reală cât și pe scenă. Cei doi tineri artiști au colaborat la realizarea mai multor piese, dintre care cele mai cunoscute sunt Cozonac și Leapșa muzicală

Cei doi artiști au mărturisit cu ceva timp în urmă că unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le au împreună sunt de la realizarea piesei Cozonac. 

  „Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun şi aşa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună şi să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul şi acum lansarea. La clip ne-am simţit foarte bine, cu bună dispoziţie şi veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward ca şi cum am petrecut Crăciunul împreună“, a declarat Cleopatra Stratan pentru adevărul.ro.  

 

Cine este Cleopatra Stratan 

 

Cleopatra Stratan este fiica cântărețului Pavel Stratan, născută în Republica Moldova și este dovada clară că pasiunea pentru muzică se transmite genetic. Ea a cucerit întrega lume la numai trei ani cu piesa Ghiță care a ajuns hit internațional. Până acum, Cleopatra a primit premii cât pentru o viață întreagă, adică şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Citeşte mai multe despre:   cleopatra stratan  -   edward sanda