Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cleopatra Stratan, alături de mama sa, pentru prima oară. Cum arată misterioasa soție a lui Pavel Stratan și de ce se ascunde

Cleopatra Stratan, alături de mama sa, pentru prima oară. Cum arată misterioasa soție a lui Pavel Stratan și de ce se ascunde

Un articol de: Adela Iacob - 06 Ian 2021, 16:12

Cleopatra Stratan a publicat prima fotografie alături de mama sa, după ce a fost provocată de fanii de pe Instagram. Femeia este atât de discretă încât aproape că nimeni nu știe că este parte a familiei Stratan.

Fotografia publicată de cântăreața este veche, de când fetița avea doar câțiva anișori, însă în ea se poate observa atât apropierea dintre cele două cât și faptul că cele două seamănă ca două picături de apă.

 „Este singura poză în care o pot arăta’, a scris Cleopatra Stratan, în dreptul imaginii. 

Chiar dacă pare foarte apropiată de tată, cântăreața a mărturisit că și relația mamă-fiică este extrem de strânsă.

„Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că asta a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm. Noi suntem o familie foarte închegată, foarte unită, mergem peste tot împreună, când putem și unde putem. Dar atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, atunci o facem, pentru că ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți”, a povestit artista într-un interviu unimedia.info.

Citeşte mai multe despre:   cleopatra stratan