Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete HORROR! Claudia Pătrășcanu, OMORÂTĂ de Gabi Bădălau?! Și-a prevestit moartea: "După ameninţările lui, dacă se întâmplă ceva cu mine, să se ştie..."

HORROR! Claudia Pătrășcanu, OMORÂTĂ de Gabi Bădălau?! Și-a prevestit moartea: "După ameninţările lui, dacă se întâmplă ceva cu mine, să se ştie..."

Un articol de: Adela Iacob - 23 Feb 2020, 13:30

Claudia Pătrăşcanu se teme că bărbatul de care încercă să divorțeze, ar putea să o ucidă. 

Artista a povestit pentru România TV, momentele de coșmar pe care îl trăiește de când s-a separat de Gabi Bădălau.

"Să nu mai fiu în viaţă şi să nu se ştie ce s-a întâmplat cu mine şi în ce fel, pentru că soţul meu, încă îi spun soţ că încă nu am divorţat, tot timpul mă ameninţa cu cuvinte jignitoare pe care nu pot să le reproduc pe tv, mă ameninţa că mă va declara nebună, că-mi va lua copiii şi multe, multe ameninţări pe care, probabil va exista un moment în care voi arăta acele ameninţări", a povestit Claudia Pătrăşcanu.

Vedeta crede că după ce a amenințat-o în fel și chip, Bădălau va trece la fapte, fără nici o remușcare. 

"Da, am fost ameninţată şi nu vin în faţa dumneavoastră să spun..., nu vreau să-l denigrez pe tatăl copiilor mei...Da, am mers şi la poliţie, pentru că am fost speriată, şi nu pot sta aşa, am doi copii, nu se ştie mâine poimâine ce se întâmplă cu mine după ameninţările dumnealui şi să nu se ştie de mine, nu, vreau să se ştie, căci dacă se întâmplă ceva cu mine, să se ştie! Eu am încredere în justiţie, în poliţie, nu cum zicea el: eu sunt şmecher, nu mi-a frică de nimic, pe ce se bazează? Normal că am fost la poliţie, că am doi copii şi dacă, Doamne-fereşte se întâmplă ceva cu mine. Eu ştiu foarte bine că sunt oameni influenţi şi puternici, dar cel mai puternic este Dumnezeu", a încheiat cântăreața. 

Citeşte mai multe despre:   gabi badalau  -   claudia patrascanu