Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-a aflat ADEVĂRUL! Care este motivul pentru care a izbucnit scandalul între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău: Ce s-ar fi întâmplat la miezul nopţii

S-a aflat ADEVĂRUL! Care este motivul pentru care a izbucnit scandalul între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău: Ce s-ar fi întâmplat la miezul nopţii

Un articol de: Alexandra Cismaru - 13 Sep 2019, 14:33

Luni, 12 august, un mesaj dur a fost publicat pe pagina Claudiei Pătrăşcanu. A fost momentul în care cântăreaţa a anunţat despărţirea de Gabi Bădălău, cel cu care este căsătorită şi are şi doi copii. În postarea acidă, Claudia a vorbit despre umilinţă, abuz emoţional, infidelitate şi multe altele. Adevărul? Sursele ne-au dezvăluit ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi.

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

Potrivit surselor exclusive www.spynews.ro, între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au început să existe tensiuni, ajungând la discuţii cu privire la viitor. Împreună au decis să nu renunţe aşa repede şi să îşi mai dea o şansă, moment în care au făcut rapid bagajele şi au plecat la mare. Atunci însă, a fost ultima dată când au mers împreună undeva şi au publicat ultimele imagini ca soţ şi soţie. La mare lucrurile nu s-ar fi desfăşurat aşa cum cei doi se aşteptau, Claudia având discuţii nu tocmai plăcute cu cei alături de care se afla pe litoral, potrivit spynews.ro.

DUPĂ MOARTEA IONELEI PRODAN, O NOUĂ DRAMĂ LOVEȘTE MUZICA POPULARĂ: DA, DIN PĂCATE E VORBA DE ÎNDRĂGITA ELENA MERIȘOREANU...

Mai departe, discuţiile au continuat şi, odată ajunşi acasă, Gabi cu Claudia s-au văzut nevoiţi să ia o decizie. În primă fază, soluţia ar fi fost ca ea să meargă o perioadă la mama ei, în Constanţa, acolo unde s-ar linişti şi ar putea să îşi dea seama ce e de făcut, ţinând cont şi de faptul că Gabi Bădălău nu a fost întotdeauna un soţ model. 

MEDICII AU CONFIRMAT: BOALA DE CARE SUFERĂ MIHAI BENDEAC E INCURABILĂ! CE SE VA ÎNTÂMPLA DE ACUM ÎNAINTE CU CELEBRUL ACTOR

A fost momentul în care Claudia Pătrăşcanu a decis să anunţe divorţul pe pagina sa de Facebook. Gabi Bădălău nu ar fi ştiut ce a apărut pe pagina soţiei lui, iar la scurt timp, avertizat de prieteni, acesta i-ar fi cerut explicaţii cu privire la mesajul publicat.

Claudia Pătrăşcanu ar fi refuzat să dea o explicaţie, acuzându-l pe Gabi Bădălău că o dă afară din casă. Spun că ea s-ar fi sfătuit cu un avocat. Acesta ar fi îndrumat-o, pentru a primi ceea ce îşi doreşte în urma divorţului, să iasă în public şi să facă acuzaţii. 

În seara respectivă, Claudia Pătrăşcanu ar fi chemat şi Poliţia, susţinând că soţul o dă afară din casă. De asemenea, şi Andreea Bănică, prietena ei de ani buni, ar fi fost chemată acolo pentru a o ajuta pe Claudia să îşi ia bagajele. În tot acest timp, Gabi Bădălău ar fi explicat că în niciun moment nu s-a pus problema să o dea afară din casă pe soţia lui.

Claudia Pătrăşcanu ar fi plecat atunci la mama ei, în Constanţa, cu copiii. În continuare, spun surse apropiate lor, ea se află acolo şi refuză să îl lase pe Gabi Bădălău să îşi vadă copiii, deşi nu a fost luată încă o decizie în instanţă. I-ar fi spus încă soţului ei că se va gândi şi se va decide cu privire la vizitele lui pentru a-şi vedea copiii. 

Cât despre familia lui Gabi Bădălău, aceasta nu ar fi intervenit între cei doi, lăsându-i să îşi rezolve singuri problemele şi să ia cele mai bune decizii. 

Citeşte mai multe despre:   Claudia Patrascanu