Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cine este Michele Morrone, protagonistul filmului „365 DNI”. „În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot” (VIDEO)

Cine este Michele Morrone, protagonistul filmului „365 DNI”. „În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot” (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 16 Aug 2020, 15:21
sursa Foto: Instagram Vedete

Michele Morrone, actorul din filmul „365 de zile” a devenit celebru fix după apariția acestei pelicule cinematografice. Pe lângă talentul actoricesc, acesta a mai fost înzestrat și cu o voce minunată, una din pisele lui fiind pe coloana sonoră a filmului. Acesta a fost și căsătorit, dar a divorțat în 2018. Din relația respectivă au rezultat doi băieți. Michele Morrone s-a confruntat și cu o depresie după despărțirea de soție. În acele momente tulburi din viața lui a vrut să renunțe la tot.

 

Michele Morrone a fost nevoit să lucreze ca grădinar din cauza problemelor financiare

 

Michele Morrone este poate unul dintre cei mai doriți bărbați după ce a interpretat rolul lui Massimo Torricelli, un cap al mafiei siciliene, din „365 DNI”. Acesta are 29 de ani și pe lângă talentul actoricesc, este înzestrat și cu o voce minunată.

Cine este Michele Morrone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

Michele Morrone s-a născut în Melegnano, Italia și a studiat teatrul la Teatro Fraschini Di Pavia.

Actorul a fost și căsătorit timp de patru ani de zile. În anul 2014, actorul și Rouba Saadeh, o creatoare de modă din Italia, și-au spus „da” pentru totdeauna, însă totdeauna a încemnat mult mai puțin decât s-au așteptat inițial pentru că au divorțat în 2018. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, pe nume Marcudo și Brado.

Despărțirea de soția sa l-a afectat foarte mult pe Michele Morrone. A suferit de depresie și a fost pe cale să renunțe la cariera artistică. După ce a refuzat să mai performeze, actorul s-a confruntat cu probleme financiare, iar pentru a se întreține, a fost nevoit să lucreze ca grădinar scrie republicworld.com.

„În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris Michele Morrone într-o postare mai veche pe Instagram.

Chiar dacă a mai apărut în producții cinematografice precum „Il tempo di una sigaretta' sau „E la vita continue”, faima a venit după ce a apărut în producția Netflix, „365 DNI”.

În prezent, Michele Morrone are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, banii provenind atât din lumea cinematografică, cât și din contractele de imagine încheiate cu brand-uri de renume internațional.

 

„365 DNI" a ajuns să ocupe prima poziție în topul preferințelor utilizatorilor Netflix

 

„365 DNI” este un film polonez, regizat de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes. Se bazează pe primul roman al unei trilogii scrise de Blanka Lipińska. Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka au interpretat rolurile principale din această producție cinematografică.

Producția urmărește povestea lui Massimo Torricelli, un cap al mafiei siciliene, și a Laurei Bieil, un director de vânzări de succes.

Bărbatul o răpește pe Laura pentru că era convins de faptul că îi era predestinată. Din această obsesie pentru ea, Massimo îi spune că are la dispoziție un an de zile să se îndrăgostească de el, iar dacă nu, o va elibera.

Părerile în ceea ce privește acest film sunt împărțite. Unii sunt de părere că scenele intime dintre Massimo și laura sunt prea grafice ș prea multe, iar alții au fost impresionați de modul în care Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka și-au interpretat rolurile și tocmai pentru că au făcut o treabă așa bună, fanii i-au asaltat cu întrebări, crezând că cei doi formează un cuplu în viața reală.

Cu toate acestea, chiar dacă chimia dintre ei era vizibilă cu ochiul liber, actorii au declarat că sunt doar prieteni.

Cine este Michele Morrone