Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cine este marea iubire a lui Jim Carrey. „A fost o femeie foarte specială pentru mine” (FOTO)

Cine este marea iubire a lui Jim Carrey. „A fost o femeie foarte specială pentru mine” (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 22 Iul 2020, 10:39
sursa Foto: news.sky.com Vedete

Jim Carrey este un actor care se bucură de succes în întreaga lume, iar acum lansează o carte de memorii, „Memoirs and Misinformation”. În această carte, actorul dezvăluie lucruri mai puțin știute și uimitoare despre viața sa. De exemplu, Jim Carrey mărturisește ce actriță a fost marea lui iubire, chiar dacă au fost împreună timp de doar un an de zile.

 

Cine a fost marea iubire a lui Jim Carrey

 

Jim Carrey a dezvăluit cine a fost marea sa iubire. Chiar dacă au fost împreună timp de un an de zile, actorul o numește pe Renee Zellweger ca fiind ultima mare iubire a lui. Cei doi au format un cuplu după ce au filmat împreună pentru "Me, Myself & Irene", peliculă lansată în anul 2000, potrivit okmagazine.ro.

Jim Carrey a confirmat acest aspect și într-un interviu recent.

„Este foarte adevărat, Renee a fost o femeie foarte specială pentru mine. Ea a fost marea iubire a vieţii mele", a declarat actorul.

În prezent, atât Jim Carrey, cât și Renee Zellweger sunt singuri. Ba mai mult, actorul a recunoscut că îi place să își trăiască viața în solitudine și că un astfel de stil de viață poate da dependență.

Niciunul dintre cei doi actori nu au găsit pe cineva cu care să își petreacă viața până în ultima clipă, cgiar dacă amândoi au avut relații cu persoane foarte cunoscute. Renee Zellweger a fost căsătorită cu Kenny Chesney, apoi a format un cuplu cu Bradley Cooper, despărţirea de el provocându-i o cădere nervoasă. De partea cealaltă, Jim Carrey a fost înnsurat de două ori – o dată cu Melissa Womer, cu care are o fiică, Jane Erin Carrey născuta pe 6 septembrie 1987 în Los Angeles şi a doua oară cu Lauren Holly, acest mariaj durând mai puțin de un an de zile. Ulterior, a fost într-o relaţie cu Cathriona White. Aceasta s-a sinucis în 2015.   

 

De ce nu face Jim Carrey selfie-uri cu fanii

 

Celebrul actor de comedie Jim Carrey, în vârstă de 58 de ani, a explicat, la un moment dat, care este motivul pentru care nu face selfie-uri niciodată cu fanii săi. Actorul susține că nu este deloc încântat să facă astfel de poze cu fanii. Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Jim Carrey a spus tot adevărul.

„Nu mă aştept să fiu pe placul tuturor. Nu sunt respingător cu oamenii, dar aş prefera să stau de vorbă cu ei, în schimb, şi să-i cunosc. Pentru că selfie-urile «opresc» viaţa“, a afirmat actorul, potrivit metro.co.uk, scrie adevarul.ro.

„Toată lumea era înnebunită după Steve Jobs. Mi-l şi imaginez în iad, fugind disperat de demonii care vor să facă un selfie cu el“, a glumit Jim Carrey.

 

Despre Jim Carrey

 

Jim Carrey este un comedian și actor de film canadiano-american. Primele sale roluri principale au fost în comediile: Ace Ventura: detectivu' lu' pește, din 1994, Tăntălăul și Gogomanul⁠, din 1994, Masca, din 1994 și Ace Ventura: Un nebun în Africa, din 1995. Actorul a avut succes și în filmele dramatice ca: The Truman Show, din 1998, Omul din Lună⁠, din 1999 și Strălucirea eternă a minții neprihănite, din 2004.