Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cine este, de fapt, tatăl Antoniei? Iată de ce a plecat în SUA Mihail Iacobescu

Cine este, de fapt, tatăl Antoniei? Iată de ce a plecat în SUA Mihail Iacobescu

Un articol de: Adela Iacob - 20 Apr 2021, 10:30

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc. Dar puțini sunt cei care știu prin ce momente grele a trecut de-a lungul timpului.

Mama ei, Denise, s-a recăsătorit cu Mihail Iacobescu și când artista avea cinci ani, au plecat cu toții în SUA. Pe tatăl ei natural nu l-a cunoscut nici până în ziua de azi, potrivit Playtech.ro.

Mihail Iacobescu, tatăl adoptiv al Antoniei a lucrat o bună perioadă în Circul de Stat, iar după 4 ani în care a învățat destule, la 23 de ani, a ales să plece în America. Atunci făcea parte dintr-o trupă de acrobați. Mihail a povestit că s-a căsătorit cu Denise în anul 1991.

„De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni; asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata”, declara Denise, mama Antoniei, într-un interviu pentru Antena Stars.

„Nu, nu mai avem nicio legătură. Așa sunt eu în general, nu numai cu el. Când am terminat cu cineva, am încheiat un capitol, chit că îmi sunt amici sau amice, l-am încheiat, gata. Regrete nu am”, a declarat mama artistei în emisiunea lui Mihai Morar.

„Nu a fost un copil care când îi spui nu am bani, nu pot să-ți cumpăr asta, să înceapă să se tăvălească pe jos. Îi spuneam: Uite, nu are tati și la salariu o să-ți ia!. Spunea înapoi: Bine, mami, bine, tati! Până la vârsta de 12-13 ani, dacă o duceam la școală mă pupa, pa tati și ne vedeam după. Apoi zicea, tati, nu te mai pup, că mă văd colegii”, povestea Mihail Iacobescu.

„Cu Denise m-am căsătorit în 1991. Până să ne luam am fost doar iubiți, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine ți câștiga bani frumoși. Denise era deja mamică. O avusese pe Antonia dintr-o altă relație. O iubeam enorm, așa că nu mi-a fost greu să o iubesc și pe Antonia ca pe fiica mea”

Citeşte mai multe despre:   antonia