Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Chef Florin Dumitrescu doarme în mansardă de două luni. Ce se întâmplă cu căsnicia lui

Chef Florin Dumitrescu doarme în mansardă de două luni. Ce se întâmplă cu căsnicia lui

Un articol de: Adela Iacob - 16 Iul 2020, 15:54

Chef Florin Dumitrescu doarme în mansardă de două luni, însă nu pentru că s-ar fi certat cu soția, ci pentru că nu vrea își pună familia în pericol, deoarec, odată cu filmările pentru sezonul opt al emisiunii „Chefi la cuțite” de pe Antena 1, este conștient de faptul că pericolul reprezentat de noul coronavirus este încă prezent și nevrând să își infecteze soția și pe cele două fete, în cazul în care ar fi infectat.

 

 

Chef Florin Dumitrescu a ales să păstreze distanța față de familie în ultimele două luni

 

 

Chef Florin Dumitrescu este fericit că miercuri, 15 iulie, este ultima zi de filmări pentru show-ul „Chefi la cuțite”, iar viața sa de familie își va putea relua cursul firesct. De când au început filmările, acesta a ales să doarmă în mansardă, pe o canapea, pentru a nu-și pune în pericol soția și pe cele două fete pe care le au împreună, după cum însuși el povestește într-o postare pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, Florin Dumitrescu a mai mărturisit că și-a îmbrățișat fetele doar de două ore din data de 19 mai și doar în diminețile în care a primit rezultatele testelor pentru coronavirus, care au fost negative.

După ce va primi rezultatul și celui de-al treilea test, va putea coborî alături de „fetele lui”, iar viața sa de familie va reveni la normal.

„Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ. Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe.

Cristina Sima Dumitrescu mai e puțin! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi!”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe pagina sa personală de Facebook.

Chef Florin Dumitrescu s-a distanțat de soția și fetele lui pentru a nu le pune sănătatea în pericol

Despre emisiunea „Chefi la cuțite”

 

Chefi la Cuțite este un cooking show românesc, care a fost difuzat prima dată în martie 2016, de către Antena 1. Emisiunea este moderată de către Gina Pistol, iar juriul este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, care se luptă pentru ca echipele lor să câștige fiecare probă, iar la sfârșit, să fie mândri că marele câștigător a făcut parte din echipa lor..

Până în prezent, emisiunea a avut 7 sezoane și fiecare jurat în parte se poate mândri că marele câștigător al unui sezon a fost din echipa lor. Mai exact, trei concurenți de-ai lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi de-ai lui chef Florin Dumitrescu și doi de-ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Finaliștii celui de-al șaptelea sezon au fost Alex Popa și Bobby Săvoiu din echipa lui Sorin Bontea și Alex Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătorul a rezultat a fi Alex Comerzan.

Citeşte mai multe despre:   florin dumitrescu