Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Primul interviu de la nunta princiară! Cum a cerut-o Principele Nicolae pe Alina Binder de soție!

Primul interviu de la nunta princiară! Cum a cerut-o Principele Nicolae pe Alina Binder de soție!

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Dec 2018, 14:44

Alina Binder și fostul Principe Nicolae au oferit primul lor interviu despre nunta pe care toți au urmărit-o cu sufletul la gură.

Nicolae de Roumanie a recunoscut că a cerut-o pe Alina Binder într-un mod diferit și a povestit în detaliu momentul.

Prințul Nicolae al României: Am decis să o cer în căsătorie puțin altfel decât se aștepta ea. Adică am cerut întâi binecuvântarea părinților. Ne aflam în România, venisem pentru scurt timp din Anglia, unde locuiam atunci. Alina era plecată în oraș, iar eu, acasă, am deschis subiectul, cu multe emoții, desigur, și le-am cerut binecuvântarea părinților. Ei au fost fericiți și încântați, atât părinții, cât și fratele Alinei. Apoi a fost o provocare să găsesc inelul potrivit. Când aleg bijuterii un an de zile poate fi insuficient pentru a găsi ceva pe placul meu. Mi-a fost de ajutor faptul că la ultima aniversare am reușit un cadou special: o pereche de cercei, cu safire pe care le aveam de mulți ani, de când ajunsesem în Sri Lanka. Iar acest cadou am simțit că i-a plăcut extrem de mult. Așa că tot ce am făcut a fost să continuu în aceeași cu inelul de logodnă. Mărturisesc însă, cel mai complicat a fost să găsesc safire de aceeași culoare cu a cerceilor. A fost dificil, dar am reușit. Iar toate aceste planuri și frământări le-am avut fără ca Alina să bănuiască ceva. Cred că o oră și ceva m-a întrebat încontinuu unde mergem, cât durează drumul, ce facem acolo. La un moment dat a scos o hartă, în încercarea de ghici destinația după direcția în care mergea. Fără nicio șansă, desigur. (râde)

Prințul Nicolae al României: Locul în care trebuia să ajungem este cea mai frumoasă regiune pe care cred că o are Anglia, Cornwall. Nu era prima dată când eram acolo cu Alina. Cu un an înainte petrecusem câteva zile în aceleași peisaje superbe. Este locul meu preferat din lume: liniștit, solitar, cu plaje superbe.

Prințul Nicolae al României: I-am propus să ne trezim la răsărit și să mergem pe plajă. Am pus alarma să sune, aveam o sticlă de șampanie special pregătită, și inelul, practic totul era pus la punct.

Alina de Roumanie: Cred că era ora patru și jumătate, cinci dimineața când ne-am trezit. Eram încă buimacă de somn. Dar mărturisesc că răsăritul este superb acolo: o lumină rozalie ireală, magică. M-a vrăjit.

Prințul Nicolae al României: Eu am început să scriu pe nisip, dar Alina era ocupată să facă poze. (râde)

Alina de Roumanie: Începuseși să scrii te iubesc și te-am lăsat în pace. În plus, cerul era absolut splendid.

 

Citeşte mai multe despre:   Principele Nicolae