Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Celine Dion se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Artista vrea să adopte o fetiță până la sfârșitul anului

Celine Dion se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Artista vrea să adopte o fetiță până la sfârșitul anului

Un articol de: Adela Iacob - 02 Apr 2020, 13:03

Celine Dion își dorește să devină mamă din nou și că plănuiește să adopte o fetiță până la sfârșitul anului. 

Declarația a fost făcută de biografa Elisabeth Reynaud, în februarie, la emisiunea tv TPMP People.

Se pare că vedeta s-a gândit să își extindă familia după ce și-a pierdut mama, în vârstă de 92 de ani, în luna ianuarie a acestui an.

Diva este cu deja o mamă extrem de dedicată pentru a trei băieți ai săi: René-Charles și gemeni Nelson și Eddy, cu care își petrece cea mai mare parte a timpului. Într-un interviu recent, cântăreața a declarat că nimic nu îi face mai mare plăcere decât momentele pe care le petrece cu fiii săi pe canapea, în liniște. Totuși ea se teme că aceste momente vor lua sfârșit în curând, pentru că mezinii au împlinit deja 9 ani, iar cel mai în vârstă fiu al său are aproape 19 ani și va pleca de acasă în scurt timp. 

Cântăreața vrea să umple golul lăsat de moartea celor mai dragi oameni din viața ei

Potrivit biografei, cântăreața este hotărâtă să adopte o fetiță: Nu trebuie să uităm că ea a pierdut persoanele pe care le-a iubit: nepoțica, tatăl, mama, pe fratele ei, soțul...dar mai are trei comori", a declrarat Reynaud, care a evitata să vorbească despre țara din care va adoptat Dion.

Este clar însă că nu este o toană de moment și că în curând o vom vedea cu un copil la piept. 

Artista a intrat în depresie după moartea soțului, pe care îl îngrijise trei ani, din cauza cancerului

Celine Dion trăiește o adevărată dramă de când soțul și managerul ei, René Angélil s-a stins din viață, la vârsta 73 de ani, pe 14 ianuarie 2016, din cauza cancerului.
Ea s-a afundat într-o depresie adâncă și a reușit să vorbească abia după doi ani despre momentele grele prin care a trecut.

Cântăreața a declarat că cu trei ani înainte să se stingă din viață, soțul ei s-a îmbolnăvit grav și nu a mai putut să mănânce sau să bea apă. Următorea perioadă a fost ținut în viață printr-un tub prin care era alimentat. Agonia soțului a copleșit-o. În cele din urmă, el a făcut un infarct. S-a stins din viață fulgerător iar artista s-a împăcat cu gândul că nu a mai suferit.

În ceea ce privește relația de dragoste, ea a declarat că a fost singurul bărbat din viața ei, și pe care l-a iubit încă de la 12 ani.

 Cei doi s-au căsătorit când artista avea 26 de ani, iar Rene, 52, în 1994, în ciuda faptului că familia ei a fost împotriva acestei relații.

 

Citeşte mai multe despre:   celine dion