Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete 8 celebrități care au dat milioane de dolari pentru a-și cumpăra propria insulă. Care sunt acestea și cum arată proprietățiile spectaculoase (FOTO)

8 celebrități care au dat milioane de dolari pentru a-și cumpăra propria insulă. Care sunt acestea și cum arată proprietățiile spectaculoase (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 21 Apr 2020, 17:50

Celebritățile nu pot evita să ducă o viață de lux pentru că în conturile lor bancare se află milioane de dolari. Acestea investesc în multe lucuri, cum ar fi vile, mașini scumpe, haine care mai de care, elicopetere, avioane și așa mai departe. La toate aceste lucruri de valoare se adaugă și o insulă. Exact. Sunt staruri care își permit să își achiziționeze propria insula, unii pentru a dezvolta o afacere, alții doar pentru vacanțe.

Iată 8 celebrități care sunt proprietarii unei insule private

Jay-Z și Beyoncé – Insulă în Bahamas, 4 milioane de dolari

Jay-Z și Beyoncé dețin o sumă mai mult decât impresionantă de bani. Drept urmare, am putea paria că îți pot permite orice. Cele mai recente estimări pentru averea lui Beyoncé arată că aceasta deține acum 500 milioane de dolari, în timp ce Jay-Z deține un milliard de dolari. Dacă combină aveste sume, rezultăfaptul că cei doi chiar sunt în povesia unei adevărate averi, potrivit Lawyers Favorite.

Cei doi adoră să își ofere cadouri luxoase. Un exemplu în acest sens este insula din Bahamas în valoare de 4 milioane de dolari pe care Jay-Z i-a făcut-o cadou soției lui. Nu este primul cadou de acest gen pe care Jay-Z il face lui Beyonce. Acesta i-a mai cumpărat un Royce Silver cloud, printre altele.

Nicolas Cage  - Leaf Cay (Bahamas), 7 milioane de dolari

Nicolas Cage a putut cumpăra o insulă de 40 de acri (16 hectare) denumită Leaf Cay, dar din cauza problemelor fiscale și a datoriilor, nu a mai putut transforma insula în propriul său adăpost privat, astfel încât mai târziu a trebuit să o pună la vânzare.  Leaf Chay face parte din Insulele Exuma din Bahamas și este o destinație pentru o vacanță de vis.

Julia Roberts – Insulă în Bahamas, valoare nedivulgată

Julia Roberts și-a folosit banii pentru a achiziționa propria insulă în Bahamas. Deși a cheltuit, probabil, milioane pentru o astfel de achiziție, a meritat deoarece plajele și apele din Bahamas vă vor lăsa muți de uimire. Actrița nu a dezvăluit niciun detaliu despre insula sa provată, dar probabil nu a făcut o așa mare „gaură în buget” din moment ce Julia Roberts este posesoarea unei averi de 200 milioaane de dolari.

Shakira – Bonds Cay (insulă în Bahamas), 16 milioane de dolari

Shakira este una dintre vedetele care și-au investit banii într-o insulă în scopuri comerciale. Ea și Roger Waters au cumpărat o insulă de 700 de acri în Bahamas, în valoare de aproximativ 16 milioane de dolari. Aparent, intenționează să înființeze hoteluri și să acorde prioritate dezvoltării unor „evadări” private pentru nume importante. Stațiunile vor avea plaje private, facilități de lux și câteva pensiuni.

Steven Spielberg – Arhipelagul Madeira, valoare nedivulgată

Steven Spielberg trebuie să fie unul dintre cei mai importanți producători de film din industrie, astfel încât nu putem fi cu adevărat surprinși că are banii pentru a-și cumpăra propria insulă. Nu a cumpărat una, ci două insule din Arhipelagul Madeira pe care le folosește pentru vacanțele cu familia sa. Acesta are, de asemenea, un iaht de lux pe care îl poate folosi pentru a face o croazieră între cele două.

Jennifer Lopez – Hamptons, 18 milioane de dolari

Jennifer Lopez a devenit populară în 1991, când și-a început cariera de dans.

Ea și-a început cariera în actorie în 1993 și a jucat în serialul de televiziune Second Chances ca Melinda Lopez.

În 2016, Jennifer a cumpărat un loc în zona Water Mill din Hamptons care ar fi costat-o aproximativ 18 milioane de dolari. Proprietatea are peste 1300 de metri pătrați și include șapte dormitoare, nouă băi și o frumoasă priveliște panoramică.

Leonardo DiCaprio – Blackadore Caye (Belize, America Centrală), 1,75 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio nu este ca orice altă celebritate care a cumpărat o insulă pentru a o transforma în stațiune. Ideea acestuia este să construiască vile complet ecologice. El a cumparat Blackadore Caye din Belize în 2005 1.75 milioane dolari și poate într-o zi mulți dintre fanii săi și iubitori de mediu vor dori să viziteze locația.

Johnny Depp – Little Halls Pond Cay (Bahamas), 3,6 milioane de dolari

Johnny Depp merită pentru fiecare performanță remarcabilă pe care o are să se bucure de orice achiziție pe care și-o dorește. Acesta a achiziționat Little Halls Pond Cay în 2004 și se spune că aceasta l-a costat pe actor aproximativ 3,6 milioane de dolari. Insula a fost cumpărată în perioada în care Johnny Depp încă era împreună cu Vanessa Paradis. După cum scria publicația Forbes acum câțiva ani, insula are 45 de acri.

 

 

Citeşte mai multe despre:   beyonce  -   jay z  -   julia roberts  -   shakira  -   steven spielberg  -   jennifer lopez  -   leonardo dicaprio  -   johnny depp