Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cele mai ascunse secrete ale actorului Marius Manole. Face eforturi uriașe să se intregreze printre vedete

Cele mai ascunse secrete ale actorului Marius Manole. Face eforturi uriașe să se intregreze printre vedete

Un articol de: Adela Iacob - 05 Oct 2020, 10:45

Unul dintre cei mai talentați actori ai tinerei generații, Marius Manole este un personaj misterios atât pe scenă cât și în viața reală. Actorul nu este o persoană foarte comunicativă și nici prea apropiată de oameni. Manole crede că a dobândit firea sa introvertită în coplilărie, fiind crescut mai mult autoritar, decât cu îmbrățișări. 

"N-am auzit niciodată în casă TE IUBESC. Nu sunt obișnuit. Eu știu că acum sunt un om care îmbrățișează greu un alt om… pare că sunt un om foarte comunicativ, dar nu sunt. Și fac niște eforturi groaznice pe unde mă duc. Și ce am făcut acum la Pro, la emisiune. După emisiunea trebuia să stai tot timpul și să faci fotografii, să vorbești cu oamenii. Eu acum sper ca oamenii să nu se simtă jigniți, dar era cel mai greu moment pentru mine. Trebuia să stau și să fac frumos. Nu aveam tot timpul chef să zâmbesc (...) Din păcate, din nefericire, prietenii mei au cel mai mult de suferit din povestea asta, din viața mea. Inclusiv părinții mei, pe care îi văd foarte rar și cu care stau foarte rar de vorbă chiar și la telefon. Am prieteni foarte buni, care suferă foarte mult din pricina mea. pentru că eu nu știu să întrețin o prietenie”, a povestit Marius Manole în 2017, potrivit Libertatea.

Actorul a explicat de ce nu crede în iubirea din zilele noastre și mai ales de ce, din ce în ce mai multe persoane se simt singure și nu reușesc să își găsească dragoste.

Deşi sun­tem mulţi, suntem singuri, deşi iubim, nu iubim pâ­nă la capăt, pentru că nu avem curaj să riscăm şi ne e frică să nu fim răniţi. Dragostea de azi se con­sumă, arde şi moare imediat, nici aventurile galante nu mai sunt atât de romantice ca pe vremuri, devin vulgare şi fără substanţă. Relaţiile în ziua de azi au devenit ca un prezervativ folosit: ai terminat şi îl arunci la coş. Ăsta e omul modern. Or mai fi şi ro­mantici pe lume, hai să nu îi jignim pe toţi. Dar mulţi suntem aşa. Mulţi suntem complexaţi, spe­riaţi, handicapaţi emoţional, nevrotici, răniţi, nu ştim cum să mai funcţionăm, şi ne chinuim să fa­cem faţă vieţii şi să găsim o cale-două de a rezista pâ­nă a doua zi, până a patra zi, până la 60 de ani, până la 70 de ani. Aia e. Am nimerit secolul greşit, probabil. Dar poate că vor veni unii să spună: „Manole, dar poate că ai doar tu o problemă cu vremurile astea! Poate că nu ştii tu să trăieşti”. E foarte po­sibil să fie aşa. Eu nu mă regăsesc în acest timp şi poate de aici vine şi adicţia mea faţă de meserie”, declara Marius Manole în urmă cu ceva timp, potrivit Okmagazine.

Citeşte mai multe despre:   marius manole