Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CE SPUNE Andreea Esca despre PLECAREA din PRO TV! CINE preia știrile? ''Mă mai gândesc din când în când...'' (FOTO)

CE SPUNE Andreea Esca despre PLECAREA din PRO TV! CINE preia știrile? ''Mă mai gândesc din când în când...'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Feb 2019, 16:48

Andreea Esca, poate cea mai cunoscută prezentatoare TV, a vorbit deschis despre plecarea din televiziune și despre posibilitatea de a trece în presa scrisă.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: , aș zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta!”, a mărturisit vedeta.

Dacă ar fi să aleagă, Andreea a spus că ar rămâne la prima dragoste, televiziunea. 

„Și atunci nu știu ce să îți spun. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să răspund totuși la întrebare, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: E tot despre a iubi. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești? Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare corect să o abandonez acum.”

Citeşte mai multe despre:   andreea esca