Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ce PENSIE primește LUNAR Horia Moculescu, după 42 de ani de MUNCĂ! E DE NECREZUT!

Ce PENSIE primește LUNAR Horia Moculescu, după 42 de ani de MUNCĂ! E DE NECREZUT!

Un articol de: Adela Iacob - 05 Mar 2020, 14:18

Horia Moculescu ete unul dintre cei mai mari compozitori din România.

Moculescu şi-a dedicat întreaga viaţă lumii muzicale. În ciuda acestui lucru, el primește o pensie la care sigur nu v-ați fi așteptat. 

Statul i-ar fi tăiat din pensie 300 de lei, după cum declară Horia Moculescu, conform Spynews.

"Sunt extraordinar de fericit, pentru că statul român a luat o atitudine extraordinară faţă de posesorii de pensii nesimţite", a spus Horia Moculescu la "Agenţia VIP".

Compozitorul a povestit, în continuare, că are o pensie atât de mică, încât şi poştaşul care i-o aduce se jenează de aceasta.  Statul român i-a tăiat 300 de lei din totalul pensiei, conform celor spuse de el.

"Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu are decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie", a continuat Horia Moculescu.

Horia Moculescu primea o pensie de 2.399 de lei, iar acum primeşte doar 2.094 de lei, adică cu aproape 300 de lei mai puţin după ce i-au tăiat-o. Compozitorul are o vechime de 42 de ani. 

Citeşte mai multe despre:   Horia Moculescu