Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ce i-a spus Ion Dichiseanu fiicei sale, cu puțin înainte să moară. Actorul a plecat cu un regret

Ce i-a spus Ion Dichiseanu fiicei sale, cu puțin înainte să moară. Actorul a plecat cu un regret

Un articol de: Adela Iacob - 21 Mai 2021, 11:53

Ultima dorință a lui Ion Dichiseanu a rămas neîmplinită. Fiica actorului a povestit într-o postare de Facebook, făcută cu puțin timp înainte ca el să-și dea ultima suflare, cu ce regret a plecat. Dichiseanu își dorea șă-și mai ducă încă o dată, de mânuță, nepoțica, la școală.

Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg... În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, scria Ioana Dichiseanu.

Familia spera ca el să ajungă cu bine acasă, mai ales că starea lui se îmbunătățise în ultima vreme. Nu mai era conectat la aparate și chiar începuse să mănânce singur, lucruri care le-au dat speranță celor din familie că va reveni curând acasă.

Marele artist s-a stins din viață, joi, în jurul orei 14:00,  la Spitalul Floreasca din Capitală, unde era internat încă de la sfârșitul anulului trecut, din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a afectat plămânii. Medicii spun că suferea de pneumonie severă bilaterală.

Citeşte mai multe despre:   ion dichiseanu  -   ultima dorinta