Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ce i-a făcut în public Oana lui Ilie Năstase. SĂ FIE NOUA BRIGITTE SFĂT? Imaginile GRĂIESC de la sine (FOTO)

Ce i-a făcut în public Oana lui Ilie Năstase. SĂ FIE NOUA BRIGITTE SFĂT? Imaginile GRĂIESC de la sine (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Feb 2019, 08:21

Viața lui Ilie Năstase cu noua lui parteneră, Oana, nu este tocmai roz. Practic, conviețuirea lor nu diferă mult cu ce a trăit tenismenul alături de Brigitte Sfăt.


Nasty a fost imortalizat ”abandonat” de fotoreporterii SpyNews așteptându-și iubita ore în șir în mall în timp ce, cel mai probabil toca banii lui.


Cu toate că este vizibil că Ilie pare plictisit și chiar supărat pe faptul că trebuie să stea după fusta femeii cu care își dorește un copil, bărbatul spune că este fericit și mulțumit că a apărut în viața lui.


"Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. Voiam să plecăm. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia", a povestit Ilie Năstase.

Foto: click.ro, spynews.ro

Citeşte mai multe despre:   brigitte sfat  -   ilie nastase