Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ce fată frumoasă are ''GARCEA'' din ''Vacanța Mare''! Mugur Mihăescu e MÂNDRU! ''Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire'' (GALERIE FOTO)

Ce fată frumoasă are ''GARCEA'' din ''Vacanța Mare''! Mugur Mihăescu e MÂNDRU! ''Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Feb 2019, 17:51

Mugur Mihăescu, interpretul polițistului „Garcea” din grupul umoristic „Vacanța Mare” , se mândrește cu fiica sa, Ivona.

Tânăra a absolvit, în anul 2016, liceul „Gherghe Lazăr”, secția Științe ale Naturii, iar la examenul de Bacalaureat a avut media 9,95. 

Aceasta a fost șefă de promoție, iar acum locuiește la Londra, unde studiază administrarea afacerilor și nu Medicina, așa cum spera tatăl ei.

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie de maturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a declarat Ivona, citează ȘtiriMondene.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a povestit tatăl său, Mugur Mihăescu.

Citeşte mai multe despre:   garcea  -   vacanta mare  -   mugur mihaescu  -   ivona  -   londra