Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Înainte de Ilie, Amalia Năstase SPĂLA CEȘTI și ÎMPĂRȚEA PLIANTE! Ce mai FĂCEA vedeta în TRECUT! (FOTO)

Înainte de Ilie, Amalia Năstase SPĂLA CEȘTI și ÎMPĂRȚEA PLIANTE! Ce mai FĂCEA vedeta în TRECUT! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 08:28

Amalia și Ilie Năstase nu mai formează un cuplu de 8 ani.

Deși acum este o prosperă femeie de afaceri, lucrurile nu au stat așa de la început. Recent, Amalia a povestit cât de anevoios i-a fost drumul ca să urce pe scara socială şi cât de mult s-a luptat să-şi facă relaţii. 

Acum aceasta este ambasador al Organizaţiei "Salvaţi Copiii", pentru care în 2018 a strâns aproape 800 de mii de euro într-o singură seară la o acţiune caritabilă, dar în trecut lucra într-un cartier rău famat, la o societate de asigurări, unde făcea cafea şi spăla ceşti, scrie Click.

Amalia Năstase (42 de ani) l-a cunoscut pe Ilie Năstase în timp ce împărţea pliante pentru ţigări, în 1996, la concertul lui Sting desfăsurat la Bucureşti. 

Fostul tenismen a remarcat-o în mulţime pe Amalia (atunci 21 de ani), care avea să-i devină soție peste câțiva ani.

«Nu am câştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase»

„Eu acum mulţi ani m-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii, care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea. Eu tot timpul am cunoscut oameni şi mi-am cultivat relaţiile pe care mi le-am făcut. Este vorba despre oameni pe care nu-i observi, crezând că nu vei avea nevoie de ei, dar şi oameni foarte importanţi. Am învăţat să le acord atenţie tuturor. Nu ştii care dintre cele două categorii te va ajuta să mergi mai departe. Trebuie să-ţi cultivi relaţiile. Eu şi până să fiu căsătorită cu Ilie, lucram la Omniasig, pe care le-am început cu echipa locală.

Aveam un CEO, dar eram o mână de oameni. Eu am ştiut că de la dusul cafelelor şi spălatul ceştilor să mă fac utilă şi să mă împritenesc cu toţi oamenii ăia şi să construim ceva împreună. Eu am început să construiesc de când am plecat de acasă, pentru că doar aşa poţi să te urci pe treptele societăţii. 
Într-adevăr eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am ars foarte multe etape să ajung să cunosc foarte mulţi oameni, dar şi faptul că am avut această relaţie cu el şi avem aceşti doi copii minunaţi e tot o construţie pe care am făcut-o împreună. Nu am căştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase. Am avut o relaţie bazată pe încredere şi pe respect şi pe iubire. Lucrurile astea şi peste ani s-au păstrat. Ne respectăm, aveam o relaţie foarte bună  în  ceea ce priveşte copiii. Nu îţi dă nimeni pe un platou nişte lucruri şi tu le iei şi eşti un om împlinit. Sunt produsul puterii mele de a-mi face prieteni", a mărturisit Amalia Năstase la emisiunea „Live cu Paula din sufragerie”, emisiunea jurnalistei Paula Rusu de pe internet.

Cei doi au divorțat în 2010, după un mariaj de 6 ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani. De câțiva ani, Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani. 

Citeşte mai multe despre:   ilie nastase  -   amalia nastase