Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CÂȚI BANI are Gabriel Cotabiţă? Tot NU ÎI AJUNG!

CÂȚI BANI are Gabriel Cotabiţă? Tot NU ÎI AJUNG!

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Noi 2018, 08:40
Foto: Libertatea Vedete

Conform datelor furnizate de Ministerul de Finanţe, artistul şi-a înfiinţat în anul 2006 o firmă prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzical, dar rezultatele financiare ale acesteia mu sunt deloc remarcabile. 

În 2017, profitul net a fost de doar 67 de lei, în timp ce în 2016 s-a înregistrat o pierdere 131.788 de lei, scrie WowBiz.

Se pare că cel mai bun al al firmei lui Cotabiţă a fost 2015, când profitul a fost de 81.618 lei. Tot acela a fost anul în care cântăreţul a suferit un atac cerebral, acesta fiind în comă pentru mai bine de o lună. 
Din fericire, cântărețul s-a recuperat rapid şi şi-a reluat activitatea muzicală, dar lucrul acesta nu a făcut ca firma lui, care are datorii de 96.089 de lei, să înflorească.

“Cotabiţă a avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente! După accident, a făcut multe investigaţii, a mers la recuperare şi, fireşte, şi-a cumpărat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Aşa s-a ajuns la sume imense, pe care el a încercat să le căştige din spectacole sau din prezenţe la emisiuni, însă nu au fost  suficiente”, au mărturisit persoane din anturajul artistului pentru WOWbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   gabriel cotabita