Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-a AFLAT! Câte clase are Carmen de la Sălciua: ''Cu eforturi mari din partea mamei mele am...''

S-a AFLAT! Câte clase are Carmen de la Sălciua: ''Cu eforturi mari din partea mamei mele am...''

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Mar 2019, 11:14

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere, în acest moment.

Dar până să ajungă cine a ajuns, Carmen de la Sălciua a avut de depășit niște momente mai puțin plăcute din viața ei.

Carmen de la Sălciua, pe numele ei real Carmen Racolță, a muncit din greu pentru a-și construi cariera, potrivit spynews.ro.

Chiar Carmen a recunoscut că, pe vremea liceului, a fost atât de săracă încât a avut nevoie de ajutor pentru a absolvi.

Carmen de la Sălciua a învățat, între 2003 și 2007, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia. Acolo, a muncit din greu și a reușit să se numere printre cei mai buni.

După ce a terminat liceul, cu multă determinare și ajutor, Carmen de la Sălciua a început să cânte și să lucreze la cariera pentru care este atât de apreciată, astăzi.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni. După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea! Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!”, a susținut Carmen de la Sălciua.   

Citeşte mai multe despre:   Carmen de la Salciua