Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CĂTĂLIN BOTEZATU în stare de ȘOC! 'Au găsit peste tot pete de SÂNGE'! Noi detalii despre MOARTEA MANECHINULUI care a șocat România

CĂTĂLIN BOTEZATU în stare de ȘOC! 'Au găsit peste tot pete de SÂNGE'! Noi detalii despre MOARTEA MANECHINULUI care a șocat România

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Mar 2019, 16:27

Acuzații incendiare ies la suprafață în cazul morții lui Constantin ”Coco” Toma, manechinul lui Cătălin Bitezatu!  Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada, susține că ancheta este una de-a dreptul puerilă, în care procurorul a făcut greșeli flagrante.

”Așa-zisa ”anchetă”, să nu-i spun puerilă, o palmă nu numai inteligenței noatre dar și justiției, o anchetă care nu a ținut cont de procedura la locul faptei, o anchetă care a pornit de la verdictul dat de martori: suicid”, spune Mihaela Brooks, potrivit wowbiz.ro.

În cadrul unui video postat pe Youtube, Mihaela Brooks compară declarațiile de la dosar ale martorilor (iubita și vecinul care a ajuns la fața locului înaintea organelor de anchetă) dar și verdictul procurorului. Concluzia: procurorul a dat verdictul de suicid doar pe baza declarațiilor martorilor, fără măcar să verifice dacă acestea corespund cu realitatea.


”S-a văzut foarte clar cum s-a făcut cercetarea la fața locului: procurorul a considerat că depozițiile martorilor, ceea ce a declarat iubita, ceea ce a declarat Ion este mult mai valid decât un laborator de criminalistică care să confirme științific cui aparține sângele de pe tricou! Dar stați puțin, tricoul a fost ars la morgă imediat chiar dacă a fost un criminalist de față!!! Și chiar dacă procedura cere ca toate articolele de îmbrăcăminte să fie luate și analizate de urme biologice.

La fel, sângele de pe perete, de lângă întrerupătorul de pe hol care a fost recoltat de criminaliști doar la insistențele familiei și asta doar la câteva zile după ce familia a sosit în țară", a mai declarat românca.

Citeşte mai multe despre:   catalin botezatu