Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cătălin Botezatu O APĂRĂ pe Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" (VIDEO)

Cătălin Botezatu O APĂRĂ pe Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Mar 2019, 11:42

Cătălin Botezatu a recunoscut public, de multe ori, că Bianca Drăguşanu este una dintre femeile care l-au marcat.

Acesta a devenit și apărătorul principal al divei, în momentele în care aceasta a fost atacată din toate direcţiile.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni", a declarat Botezatu, citează Wowbiz.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Bianca este frumoasă, lumea se uită la ea. Mor când îi aud pe ăştia că spun "Bianca e din plastic, şi-a băgat nu ştiu ce, şi-a scos o coastă". Terminaţi, oameni buni, cu prostiile...Ştiu ce intervenţii şi-a făcut şi când le-a făcut, că eram împreună atunci. Pe bune, câte dintre voi, doamnelor, nu v-aţi pus silicoane şi nu v-aţi făcut câteva injecţii? Vă spun eu că sunt multe în showbiz care şi-au băgat fire din toate metalele în pomeţi. Să zici că Bianca nu e frumoasă, e ipocrizie. Ea nu are nimic băgat în posterior, fundul ei e natural şi arată aşa pentru că Bia merge mereu la sală şi munceşte, e chiar obsedată de sală. Mai mult, are nişte craci superbi, lungi cât Arcul de Triumf, aşa că mai lăsaţi-mă cu răutăţile astea. Toţi vor să o "bip", dar nu reuşesc. De acolo şi atacurile!", a mai spus creatorul de modă pentru sursa mai sus citat.

Citeşte mai multe despre:   bianca dragusanu  -   catalin botezatu