Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cătălin Botezatu, mesaj emoționant la un an de la unul dintre cele mai grele momente din viața personală: „ Uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte...”

Cătălin Botezatu, mesaj emoționant la un an de la unul dintre cele mai grele momente din viața personală: „ Uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte...”

Un articol de: Adela Iacob - 21 Iun 2020, 14:54
sura Foto: Instagram Vedete

Cătălin Botezatu este un nume sonor nu doar în mod românească, ci și în showbiz-ul autohton. Designer și vedetă de televiziune, Bote a surprins întotdeauna fanii cu stilul lui impecabil, dar și cu energia de care a dat dovadă. În urmă cu un an însă, Cătălin Botezatu a aflat că suferă de o boală grea, iar evenimentele de cumpănă i-au schimbat radical viața. 

Acum, după izolare și după un timp de la operațiile pe care le-a făcut, designerul a povestit pentru Click.ro cum s-a schibat viața sa în ultimul an și cum au reușit toate expereințele neplăcute să îi alunge teama de moarte. Designerul a avut suficient timp în care să se gândească la viața personală, la carieră și mai ales la încercările la care a fost supus de-a lungul vieții. 

Cătălin Botezatu, cum s-a schimbat viața lui la un an de la operație de cancer de colon

Celebrul designer a povestit cum i s-a schimbat viața, dar mai ales ce lucruri au ajuns să fie cu adevărat importante pentru el. „Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a povestit Bote pentru Click.ro.

Viața amoroasă a lui Cătălin este una complicată. După celebra relație cu Bianca Drăgușanu, Bote nu s-a mai afișat pentru atât de mult timp la brațul unei domnișoare. Chiar el a povestit însă că o relație necesită timp, iar cel mai important este ca bărbatul să își poată reăfăța iubita așa cum se cuvine. În cazul lui, viața personală se axează mai mult pe cea profesională, iar momentele prin care a trecut în ultimul an l-au făcut să realizeze că are nevoie de o persoană care să îi fie alături la bine și la greu. 

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional. (...) Nu sunt setat pe un anumit profil, ci pe un om care să fie alături de mine și la bine, și la greu. De obicei, femeile se plictisesc repede, mai ales când bărbatul lor  trece prin tot felul de momente. În ultima vreme nu a fost deloc ușor pentru mine, am fost foarte bolnav. Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă...”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru sursa citată anterior. 

Citeşte mai multe despre:   Catalin Botezatu