Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cătălin Botezatu face DEZVĂLUIREA MOMENTULUI despre Bianca! Cine este cu adevărat domnișoara Drăgușanu

Cătălin Botezatu face DEZVĂLUIREA MOMENTULUI despre Bianca! Cine este cu adevărat domnișoara Drăgușanu

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Feb 2019, 17:52

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu după ce a fost aspru criticată pentru comportamentul ei de la Asia Express.
”Eu cred ca existau două posibilităţi. Ori se va descurca de minune, ori își băga picioarele. Ea a ales a doua variantă.

Din câte o știu, i-a mirosit ei ceva acolo, așa că și-a băgat picioarele! Este mofturoasă şi îi place luxul. În plus, comparativ cu altele, nu avea de ce să stea la Asia Express dacă nu-i convina, că n-are nevoie de prea multă publicitate, e oricum mereu în centrul atenţiei


Se mai întâmplă să ajungi la capătul răbdării. De aceea, o înțeleg din anumite puncte de vedere. A înjura este omenește! Mai mult, dacă timp de nouă ore, a avut o problemă fiziologică și nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin pădure, așa cum am auzit, îmi imaginez starea de iritare a Biancăi! Cred că pur și simplu a explodat de nervi! Însă, în realitate, ea nu este așa. Poate fi vulcanică uneori, dar nicidecum o persoană care să marșeze pe trivialități”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.


“ Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar: 


– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după 


– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 


– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  

O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute ??‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei oficială de Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:   catalin botezatu  -   bianca dragusanu