Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cât de mult s-a schimbat soția lui Dan Negru. Imagini de senzație cu celebrul prezentator și Codruța (FOTO)

Cât de mult s-a schimbat soția lui Dan Negru. Imagini de senzație cu celebrul prezentator și Codruța (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 23 Feb 2021, 09:04

Cunoscutul prezentator Dan Negru își tine familia departe de camerele de filmat. În trecut, Dan Negru a vorbit despre motivele pentru care nu vrea să își expună soția, pe Codruța, și pe copiii săi. Cu toate acestea, el și familia acestuia a realizat, în 2020, o ședință foto și un interviu pentru o revistă din România.

 

Cum arată acum Codruța, soția lui Dan Negru, și care este motivul pentru care stă departe de camerele de filmat

 

„Când m-am mutat in București, prea demult, un director de tv mi-a spus că e obligatoriu să apar la petreceri mondene și pe coperți de revistă ca să am succes in tv. N-am făcut-o și totuși in anii ăștia m-am ales in ziare cu porecla de "regele audiențelor". Adica, merge audiență si fara mondenitati...

Ai mei stau departe de mondenități, televziuni, ziare. E mai liniște așa... Acu' 10 ani am făcut o copertă VIVA ținând-o pe Dara, fetița mea, in brațe. A doua copertă e de acu', de Crăciun. Pe Dara n-o mai pot ține in brațe și între timp a apărut și Bogdan. Următoarea, in 2030...”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

 

 

Când m-am mutat in București, prea demult, un director de tv mi-a spus că e obligatoriu să apar la petreceri mondene și...

Publicată de Dan Negru pe Marţi, 22 decembrie 2020

 

Cine este Codruța

 

Codruța este medic stomatolog și este căsătorită cu Dan Negru de 14 ani. Aceștia au doi copii, pe Daria și Bogdan.

Dan Negru și Codruța s-au căsătorit în anul 2006, după aproape cinci ani de relație, scrie Viva.ro.  În ceea ce privește nunta lor, Dan Negru își amintește că au avut foarte puțini invitați. „Cum a fost la nunta mea…Părinţii, naşii şi bunicii…Asta a fost tot. Ei au fost singurii invitaţi. Totuşi, într-o biserică mică de lângă oraş, care mi-e dragă de multă vreme, au venit 6 preoţi fără ca eu să ştiu ceva dinainte şi noi, cei puţini din familie…Încă păstrez felicitarea de la IPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului…”, a afirmat Dan Negru despre nunta sa cu Codruța.

Citeşte mai multe despre:   dan negru  -   sotia lui dan negru